FX 8300 ve R7 370 sistem düşük FPS değerleri

Hira41

Decapat
Arkadaşlar merhaba,
Sistemim; anakart ASUS M5A97 le r2.0, işlemcim AMD FX 8300, ekran kartım MSI R7 370 2G, işlemci soğutucum kule tipi Cooler Master Hyper 412S, RAM 8 GB Kingston 1600 MHz soğutuculu, arkadaşlar bu sistem bence LOL gibi oyunlarda tahminimce 150 200 FPS vermesi gerekiyor fakat ben oyun içinde 70 80 FPS'lere kadar düşüyorum.
Bu durum canımı gerçekten çok sıkıyor, ısınma ile ilgili problem var diye termal macun yenilemesi (ekran kartı ve işlemci), ektra fan takılması, temizlik gibi yenilemeleri yaptım fakat sonuç aynı. Artık overclock vakti kesinlikle geldiğini düşünüyorum sistem yükseltme edecek durumum malasef yok. Gördüklerime göre R7 370; 7850 OC'lendi R7 265 oldu. Sonra R7 265'de OC'lendi R7 370 olmuş. Anladığım kadarıyla ekran kartı overclockla pek bir şey elde edemiyiyeceğim. FX8300 overclock yapmayı düşünüyorum tavsiyelerinize açığım ve çok bilgimde yok forumda paylaşılanlar kadarını okudum pek bir şey anladığımda söylenemez, dün bir deneme yaptım mavi ekran sonrası korkup fabrika ayarlarına döndüm tavsiye almadan yapmaktan korktum şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı