FX 8300 ve R7 370 sistem düşük performans sorunu

Salwio

Hectopat
Yaklaşık 4 yıl önce topladığım PC'mi bugüne kadar hiçbir oyunda FPS düşmesi ve sağır problemler olmadan kullandım. Normal zamanlarda CS:GO'da 200-250 FPS alırken şu an 120 FPS'ı zor görüyorum ve sürekli donma oluyor. Bu sorunu düzeltmek için ne yapabilirim? Desteklerinizi bekliyorum.
  • Anakart: MSI 970 Gaming
  • İşlemci: AMD FX 8300
  • Ekran kartı: Sapphire R7 370 4 GB OC
  • RAM: HyperX 1x8GB
  • İsletim sistemi: Windows 10 Pro

Son düzenleyen: Moderatör:
Donmaların bir çok nedeni olabilir hdd tune programı ile tarayabilir misin ?

KENDİLİĞİNDEN AMD YARDIMCI PROGRAMLARI BURADA KENDİ KENDİNE KAYBOLUYOR
HDD TUNE BENCHMARK SONUCU :

Dosya Ekleri

• A.jpg
    170,6 KB · Görüntüleme: 85
  • AA.jpg
    316,4 KB · Görüntüleme: 80
Güç yönetiminden işlemci kullanımını en yüksekte %99 yaparak çözmüştü bu sorunu bir arkadaş.
ZATEN BÖYLE KULLANIYORUM
Buda afterburner verileri Malwereby ile 156 tane trojen temizledim şu hala aynı FPS değerlerini alıyorum ne yapmalıyım sizce

Dosya Ekleri

• aaa.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 92
  • Adsız.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 130
ZATEN BÖYLE KULLANIYORUM
Buda afterburner verileri Malwereby ile 156 tane trojen temizledim şu hala aynı FPS değerlerini alıyorum ne yapmalıyım sizce
Aynı kartı bende kullanıyorum boşta o değer çok değil mi 50 derece ? Oyunlar da kaç derece oluyor ısı ? Hiç sistemin kapandığı yada ekranda ki görüntünün gittiği oldu mu ?

Aynı kartı bende kullanıyorum boşta o değer çok değil mi 50 derece ? Oyunlar da kaç derece oluyor ısı ? Hiç sistemin kapandığı yada ekranda ki görüntünün gittiği oldu mu ?
Boşta değil oyun anında , fazla ses çıkardığı için ben kasanın yan tarafını actim daha sessiz ve daha az ısınıyor , 1 ay önce kendi kendine kapanıyordu ama şuan bu sıkıntı yok
Afterburner ile oyun içi değerleri paylaşın bizimle. Şuradaki gibi: MSI Afterburner OSD Gösterge Rehberi - Technopat

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    320,9 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…