FX 8300 ve R7 370 Sistem Güç Tasarruf Modu Sonrası Performans Sorunu

Beşiktaşk

Hectopat
Daha fazla  
5 gün önce bilgisayarımı Güç Tasarruf moduna almıştım. O günden sonra bilgisayarımda ani FPS düşme sorunu başladı ve bilgisayarın performansı eskisi gibi değildi. Ne yapabilirim?
  • R7 370
  • FX 8300
  • 8 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç modundan çıkabilirsin.

Çıktım zaten.Hatta unutmuştum öyle oyun bile oynadım sonra aklıma geldi kapattım. :D
Performans modu gibi bir şey varsa ona da geçebilirsin. Virüs falan bulaştımı. Virüsten kaynaklı da olabilir.

Performans modu gibi bir şey varsa ona da geçebilirsin. Virüs falan bulaştımı. Virüsten kaynaklı da olabilir.
Performans modunda ve kesinlikle virüs bulaşmadı. CS:GO'da 300 FPS alan bilgisayar artık 160-200 FPS alıyor. Ara sırada ani FPS düşmeleri oluyor. Zaten ekran kartıda kendini hep %50 kullanıyor. Bütün oyunlarda hatta onun yüzünden BF1'den soğudum.

Ekran kartı tam gücünde çalışmıyor demekki. MSI Afterburner ile O.C yapabilirsin. MSI Afterburner kullanmıyorum diyorsan Radeon Settings'den de O.C yapılabilmekte.

Nasıl O.C yapabilirim ? MSI Afterburner kullanıyorum.
GPU Clock ve Memory clock ayarlarını yükselteceksiniz. Çok fazla abartmayın. Voltaj ayarını ellemeyin kartı yakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı