FX 8300 ve R7 370 Sistem Güç Tasarruf Modu Sonrası Performans Sorunu

Beşiktaşk

Hectopat
Daha fazla  
5 gün önce bilgisayarımı Güç Tasarruf moduna almıştım. O günden sonra bilgisayarımda ani FPS düşme sorunu başladı ve bilgisayarın performansı eskisi gibi değildi. Ne yapabilirim?
  • R7 370
  • FX 8300
  • 8 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
wERENw daha fazla milleti yanıltma, söylediklerinin yarısından çoğu hem yanlış hem çözümle alakası olmayan şeyler.
Beğenmiyorsanız siz çözüm verelin bakalım. En ufak bir çözüm üretemiyorsun bir de gelip bana laf atıyorsun. Beğenmediysen kendin çözüm söyle. Evet alakası var çözümlerimin:

-Virüs GPU kullanımı azaltabilir. GPU kullanımının az olması daha az FPS demek. Bu yüzden ben O.C yapmasını söyledim ki biraz da olsun FPS artsın.

-Isınma sorunu FPS düşüşüne sebep olabilir dedim. Ki bu doğrudan bu sorunla alakalı.

Şimdi sevgili ezberci arkadaşım kendin çözüm söyle benimkilerini beğenmediysen. Ya da git buradan. Konu dışında takıl.

Ne demişler "Ya hayır söyle ya da sus." Siz çözüm üretemediğiniz için başkalarına laf atamazsınız. Yani susun.

Beğenmiyorsanız siz çözüm verelin bakalım. En ufak bir çözüm üretemiyorsun bir de gelip bana laf atıyorsun. Beğenmediysen kendin çözüm söyle. Evet alakası var çözümlerimin:

-Virüs GPU kullanımı azaltabilir. GPU kullanımının az olması daha az FPS demek. Bu yüzden ben O.C yapmasını söyledim ki biraz da olsun FPS artsın.

-Isınma sorunu FPS düşüşüne sebep olabilir dedim. Ki bu doğrudan bu sorunla alakalı.

Şimdi sevgili ezberci arkadaşım kendin çözüm söyle benimkilerini beğenmediysen. Ya da git buradan. Konu dışında takıl.

Ne demişler "Ya hayır söyle ya da sus." Siz çözüm üretemediğiniz için başkalarına laf atamazsınız. Yani susun.
Hocam %50 GPU kullanımı demek yarı FPS almak değil.Ekran kartını yeteri kadar zorlamıyor oyun demek ki. %100 olsa dahi aynı FPS'yi alacak.
Onun dışında diğer söylediklerine katılıyorum bir taramalı virüs taraması yapman faydalı olabilir.

Hocam %50 GPU kullanımı demek yarı FPS almak değil.Ekran kartını yeteri kadar zorlamıyor oyun demek ki. %100 olsa dahi aynı FPS'yi alacak.
Onun dışında diğer söylediklerine katılıyorum bir taramalı virüs taraması yapman faydalı olabilir.
Hocam yarısıyı lafın gelişi söyledim yanlış anlaşılmasın.

BF1'de hep 30-40 FPS ve hep %50 kullanım
Dediklerimizi yapın ne bekliyorsunuz hala?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı