FX 8300'e anakart önerisi

İskor

Centipat
Merhabalar, Ekrana görüntü gelmiyordu no sinyal tarzında bir hata alıyordum internette araştırdım ve her şeyi denedim ancak düzelme olmadı. Bilgisayarcıya götürdüm ve kuzey köprüsü falan diye biseyler dedi, BIOS'u geçiyormuş sonra kirleniyormus. Uzun lafın kısası yeni bir anakart almayı düşünüyorum ama bir sürü var ve ben hangisi benim elimdeki malzemelere göre uygun bilmiyorum. Anakart, islemci, RAM ve ekran kartının resmini koyuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, simdiden teşekkürler.

20200127_180313.jpg

20200127_180253.jpg

20200127_180424.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
970 en uygun çipset olacaktır, GA-970-A UD3 öneririm. Babam 3 yıldır kullanıyor ve bir tek sorunu olmadı, temiz kullanılmış 2.el araştırıp bulabilirseniz iyi olur, isterseniz tanıdığım bir kişide var ve Sahibinden üzerinde GeT açabilir.
Sıfır almayı düşünüyorum. Bu Anakart baya bi eski sanırım benim bozulan Anakart kadar evveliyatı var.

Sıfır almayı düşünüyorum. Bu Anakart baya bi eski sanırım benim bozulan Anakart kadar evveliyatı var.
Sıfır bulmanız imkansıza yakın veya bulursanız fiyatları uçuk olacaktır, AM3+ bitti. Anakart modeliniz MSI 970A-G43, 2. el fiyatı Gittigidiyor üzerinden 350₺ yazılmış.

Merhabalar, Ekrana görüntü gelmiyordu no sinyal tarzında bir hata alıyordum internette araştırdım ve her şeyi denedim ancak düzelme olmadı. Bilgisayarcıya götürdüm ve kuzey köprüsü falan diye biseyler dedi, BIOS'u geçiyormuş sonra kirleniyormus. Uzun lafın kısası yeni bir anakart almayı düşünüyorum ama bir sürü var ve ben hangisi benim elimdeki malzemelere göre uygun bilmiyorum. Anakart, islemci, RAM ve ekran kartının resmini koyuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, simdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 492985
Eki Görüntüle 492986
Eki Görüntüle 492988
Bende bu işlemci var ga-78lmt-s2 anakartla kullanıyorum msi 1050ti ve 8 gb ram var

@afrasiab çipset ile pek önerilmese bile kullanabilirsiniz ama USB 3.0 veya yüksek RAM MHz ve biraz daha teknolojiye yaklaşmak için en az 970 çipsetini öneririm.
780g var hocam bide bende pc açılırken verifing dmi pool data hatası alıyorum hemen geçiyor ama sistemin açılması kendine gelmesi 5 dk buluyor Kaspersky tam tarama yaptım 2 kere işe yaramadı HDD TUNE PRO ile test yaptım %100 çıktı. Son çare formatlıyorum sistemi oyunlar D diskinde Sistem C diskinde C yi biçimlendirip kursam oyunlar gitmez değil mi? GTA V falan var mazaallah :D (NOT: HDD Samsung 500GB 7200RPM)

@afrasiab sadece C: diskini silersiniz ve tekrar sildiğiniz alanı oluşturur oraya sistemi kurarsanız bir sorun olmaz ancak tekrar format attıktan sonra oyunları yüklemek zorunda kalabilirsiniz. DirectX ve MC Visual kurmayı unutmayın, çoğu oyunda ilk formattan sonra hata almanıza neden olurlar.
Dostum formattan sonra neler kurmalıyım? Hepsini söylermisin çünkü hiç ama hiç bilmiyorum. Bildiklerim internet driver ,winrar,kaspersky, ekran kartı driver tarayıcı ve bittii
@afrasiab sadece C: diskini silersiniz ve tekrar sildiğiniz alanı oluşturur oraya sistemi kurarsanız bir sorun olmaz ancak tekrar format attıktan sonra oyunları yüklemek zorunda kalabilirsiniz. DirectX ve MC Visual kurmayı unutmayın, çoğu oyunda ilk formattan sonra hata almanıza neden olurlar.
@enes.wtp

Son düzenleme:
@afrasiab çipset ile pek önerilmese bile kullanabilirsiniz ama USB 3.0 veya yüksek RAM MHz ve biraz daha teknolojiye yaklaşmak için en az 970 çipsetini öneririm.
Fiyatları çok değil aslında bu ürünü buldum mesela

Birde benim ram resimdeki toplamda 32gb ram var bende
Anakart önerisinde bulunan varmıdır acaba??
Anakart önerisinde bulunan varmıdır acaba??

Dosya Ekleri

• 1580154628243.jpg
    1580154628243.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı