FX-8320 için soğutucu önerisi

• Konuyu başlatan Emie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.446
Makaleler
1
Elimde FX-8320 bir sistem var. Üzerindeki soğutucu fazla iyi değil. Hem işlemci ısınıyor hem de fazla ses çıkıyor. Öyle bir soğutucu arıyorum ki hem 8320 ile uyumlu olsun hem de ileride yeni bir sistem topladığımda onunla da kullanabileyim. (Örneğin Ryzen bir sistem.) Böyle bir soğutucu var mıdır acaba? Bütçe 300-350 civarı.

Son düzenleme:
T6 Ultra işinizi görebilir. Ben Snowman'in M.200 modelini kullanıyorum stock soğutucuya göre bayağı fark etti. Ancak sizin işlemcinin TDP değeri 125 W o yüzden yetersiz kalabilir T6 işinizi görür diye düşünüyorum bir test videolarına, sıcaklık değerlerine bakın.

Ben Phenom X6 1090t de Snowman X4 kullanıyorum. Sıcaklıklar 50'yi hiç geçmedi diyeyim şimdiye kadar ki içinden çıkan dandik termal macunu kullanmama rağmen. Bu arada benim işlemcimde 125 W TDP'ye sahiptir sizin işlemci gibi hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı