FX 8320 ile GTX 770 darboğaz yapar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hamza.krs

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar hepinize hayırlı cumalar ilk oncelikle. FX 8320 8 core işlemci, Msi GTX 770 ekran kartı na darboğaz yapar mı ve bu sistem icin kaç watt PSU gerekli ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz söz konusu bile olamaz. Arkadaşın da dediği gibi 600W PSU yeter.

İyice suyu çıktı bu işin g3258 titan x e darbogaz yapmadı. Gpu kullanımı %90 nın altını görmedi.cpu kullanımıda %60 ın üstüne çıkmadı. Bu darbogaz olayı daha çok millattan kalma sistemlere sadece ekran kartı upragedesi yapıldıgında olur. Hatta darbogaza ragmen yine fps artışı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyice suyu çıktı bu işin g3258 titan x e darbogaz yapmadı gpu kullanımı %90 nın altını görmedi cpu kullanımıda %60 ın üstüne çıkmadı bu darbogaz olayı daha çok millattan kalma sistemlere sadece ekran kartı upragedesi yapıldıgında olur hatta darbogaza ragmen yine fps artışı olur.
Lütfen saçmalamayalım. Siz gidip i3 4160 gibi bir işlemciye GTX 980 takın bakalım darboğaz olmayacakmı. O videoda işlemci overclock edildiği için darboğaz az oluyor. Her işlemciyi G3258 ile karşılaştırırsan yanlış yaparsın.

Dogru sölüyon 8320 zaten armut toplayan bir işlemci hiç overclock olmuyordu söz konusuda zaten oc olmayan bir işlemci degil i3 ü nerenizden kattınız olaya hiç anlamadım zaten.
Lütfen saçmalamayalım. Siz gidip i3 4160 gibi bir işlemciye GTX 980 takın bakalım darboğaz olmayacakmı. O videoda işlemci overclock edildiği için darboğaz az oluyor. Her işlemciyi G3258 ile karşılaştırırsan yanlış yaparsın.

Ben ne zaman 8320'ye kötü dedim? Cümleyi iyi okuyun lütfen. Bu arada yazdıklarınıza dikkat etmezseniz yazım kuralı ihlalinden dolayı ceza alabilirsiniz.
Sizi ilgilendiren konu neydi ben anlayamadım ceza alabilecek kişi benim bunu dile getirmenizin sebebini anlayabilmiş degilim ayrıca g3258 örnegi tam bu soru için gayet uygun technopat başka k serisi bir işlemciyle test yapsaydı örnek olarak onu gösterirdim bir diger anlamadıgım konu i3 nereden çıktı.

Bu son mesajım. Konuyu çok hortlatıyoruz bence daha yazmayalım. Ayrıca ceza almamanız için söyledim düzeltirsiniz diye iyilik yapmak suç mu? Diğer sorunuza cevap olarak 8320 nereden çıktı ise i3 4160 oradan çıktı. Yani sizinle tartıştığımız konuya alakasız olarak 8320'yi sundunuz. Ben size dedimki bir tarafta 3.3 GHz'den 4.4 GHz'e çıkartılmış çok fazla overclock edilmiş bir işlemci var. Diğer tarafta ise overclock edilmemiş bir işlemci var. Eğer G3258'i overclock etmeselerdi GPU kullanımı %80'in üstüne çıkmazdı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı