PC kapandıktan hemen sonra PC'yi yine açınca, işlemciyi 70 Derece gördüm! Hem de yük altında olmadığı halde! Sorunun işlemci soğutucusundan ya da güç kaynağından olduğunu düşünüyorum. Önerdiğiniz İşlemci soğutucu var mı?
Bkz: Cooler Master Hyper T2
Güç kaynağım Corsair VS 650 .
Lütfen yardım.
Soğutucuyu ne kadar süredir kullanıyorsunuz ? İlk kez taktıysanız temas etmiyor olabilir. Uzun süredir kullanıyorsanız kullanım sırasında fanın kablosu çıkmış veya temassızlık yapmış olabilir.
Sıcaklıkları Speecy ile ölçüyorum , şuan işlemci 36 derecede . Ancak BF3'e ya da GTA IV gibi oyunlara girince işlemci ekran kartı yanıyor adeta .
Ekran kartım Asus Gtx 770 . Bir ara bu problem yine olmuştu , kasayı açıyım dedim , kasayı bir açtım , ekran kartına işlemci fanına dokunamıyorum bile . Çok sıcaklar .
Zaten normal. MSI Afterburner yazılımını indirip kurun. OSD ayarlarını yaptıktan sonra işlemci sıcaklığını ve ekran kartı sıcaklığını oyun içinden sürekli olarak takip edin. Sorun anında her ikisinin sıcaklığını da bizimle paylaşın.
Soğutucuyu ne kadar süredir kullanıyorsunuz ? İlk kez taktıysanız temas etmiyor olabilir. Uzun süredir kullanıyorsanız kullanım sırasında fanın kablosu çıkmış veya temassızlık yapmış olabilir.