FX 8320 sistemde GTX 1060 6 GB sorunsuz çalışır mı?

Daha fazla  
Eski ve kalbinde AMD FX-8320 işlemci yatan sistemimi yeni bir ekran kartı ile güncellemek istiyorum fakat aklımda bazı sorular var.

Eğer bu eski işlemcimin yanına bir GTX 1060 6GB ekran kartı eklersem, bu kombinasyon sorunlu çalışır mı? Eğer bu şekilde çalışırsa ne kadar sorunlu çalışır? Aklımda ileride anakart ve işlemci ikilisini de değiştirmek var tabii ki. Fakat bir oyun sisteminin temel amacı daha iyi oynatmak olacağından ilk olarak en pahalı bileşen olan ekran kartını güncellemek istiyorum ve merak ettiğim şey bu 5-6 aylık süre zarfında GTX 1060 6GB ve AMD FX-8320 ikilisi ne kadar iyi çalışır? Kart tam performansını verebilir mi?

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz olacaktır, normalde önerim GTX 1050 Ti olurdu fakat yenileme yapılacağı için GTX 1060 da alınabilir.

Aynı anda çok sayıda kişinin aynı haritada çarpıştığı devasa Multiplayer oyunlarda darboğazın etkisi artacaktır diye düşünüyorum. Bu darboğaz sorunu anlık FPS düşüşleri gibi rahatsız edici sorunlara neden olur mu?

Bir anda yüksek CPU ihtiyacı duyulursa olabilir. Çözünürlüğünüz düşük değilse, fazla sorun yaşamazsınız. DSR da kullanabilirsiniz hatta.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı