FX 8320 Sisteme 1500 TL Ekran Kartı Tavsiyesi

ygzsmsk

Hectopat
Sistemim için yeni bir ekran kartı almayı planlıyorum ve maksimum ayırabileceğim bütçe 1500 TL civarında. Mevcut sistem özelliklerimi aşağıda sizlerle paylaşıyorum. Ne yazık ki çoğu bileşen artık fazlasıyla eskidi. Uyumlu bir model bulabilecek miyim ondan bile emin değilim.

Mevcut Sistemim
  • Anakart : GIGABYTE AM3+ 970A-D3
  • İşlemci : AMD FX-8320 (8 çekirdek)
  • Ekran Kartı : Powercolor Radeon HD7870 2 GB DDR5
  • RAM: G SKILL Ripjawsx 2x4GB (8GB)
  • Kasa : Cooler Master 600W
  • Monitör : Samsung C27FG73 144 Hz 1ms Quantom Dot FHD

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistem yakın bir zamanda güncel bir mimari ile değiştirilmeyecekse, RX 560 veya GTX 1050 Ti öneriyorum.
Değiştirilecekse, RX 580 alınabilir.

Öneriniz için çok teşekkür ederim öncelikle. Güncel bir mimariden kastınız yalnızca işlemci midir? Yoksa RAM ve anakart da dahil midir? Darboğaz olacağından böyle bir öneri de bulunuyorsunuz sanırım değil mi?

İşlemci fakat işlemci değiştiğinde mecburen anakart ve RAM de değişmesi gerekiyor.
Evet, darboğaz olacağından dolayı.

Öneriniz için çok teşekkür ederim öncelikle. Güncel bir mimariden kastınız yalnızca işlemci midir? Yoksa RAM ve anakart da dahil midir? Darboğaz olacağından böyle bir öneri de bulunuyorsunuz sanırım değil mi?
Anakart ve işlemci :)
İşlemci fakat işlemci değiştiğinde mecburen anakart ve RAM de değişmesi gerekiyor.
Evet, darboğaz olacağından dolayı.
Ram'e eklemede yapabilir aynı ramdan.

Peki bütçemi 2000 TL'ye kadar yükseltsem yalnızca ekran kartı yerine diğer bileşenleri de alacak olsam tavsiyeniz hangileri olur?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı