FX 8320 sisteme ekran kartı ve RAM önerisi

XenX

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, elimde bir sistem var fakat ekran kartı ve RAM'ini değiştirmek istiyorum. Önerileriniz nedir yani hangi ekran kartını almalıyım?

Sistem özelikleri:
  • İşlemci: AMD FX-8320
  • Anakart: 970-G46 (MS-7693)
  • Ekran kartı: ATI Radeon HD 3450 :(
  • RAM: DDR3 4 GB.
Yani böyle bir sistem. Ekran kartını değiştirmek istiyorum ve RAM'ini de.

Son düzenleyen: Moderatör:
@XenX
RX570 ve GTX1060 gibi kartlardan yükseğe çıkarsanız zaten darboğazdan dolayı verimli kullanamazsınız ekran kartını. Eğer yakın zamanda ekran kartı hariç sistem değişikliği düşünmüyorsanız bu kartların üstündeki seviyeye çıkmanız maddi olarak da mantık olarak da çok uygun olmaz.

1080P'de RX570'e kadar yolu var hocam.

3000 TL
Bütçeniz nedir hocam?

3000 TL
Anladım teşekkür ederim hepinize
@XenX
RX570 ve GTX1060 gibi kartlardan yükseğe çıkarsanız zaten darboğazdan dolayı verimli kullanamazsınız ekran kartını. Eğer yakın zamanda ekran kartı hariç sistem değişikliği düşünmüyorsanız bu kartların üstündeki seviyeye çıkmanız maddi olarak da mantık olarak da çok uygun olmaz.

Anladım zaten 1050 Ti gibi bir şey düşünüyorum sorun olmaz değil mi?

3000 TL

3000 TL
Anladım teşekkür ederim hepinize

Anladım zaten 1050 Ti gibi bir şey düşünüyorum sorun olmaz değil mi?
1050Ti işinizi görür bir de 8GB RAM eklerseniz 1750 TL civarına işinizi çözmüş olursunuz. Artan para yanınıza kalsın. Sistem değiştireceğiniz zaman kullanılır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı