FX 8320 Sisteme Ekran Kartı

İşi bilmeyenler atlamış hemen olaya şu kartı al bu kartı al... Dostum öncelikle sistemindeki sorunu belirle, ekran kartını upgrade etmek istersen sonra düşünürsün ne alacağını. Bence sisteminde ki sorun ram veya işlemciden kaynaklanıyor. İşlemcinin sıcaklık değerlerine bir bak ve ram ile işlemciyi bir bilgisayarcıda ayrı ayrı değiştirerek sistemini test etmeye bırak.

Hd7870 her oyunu üst düzeyde açıyor onda bir sorun yok. İşlemciye Cooler masterin sağlam kule fan tarzında bir modelini taktım. Kasada gayet büyük. İçide ferah. Kasada toz yok. Aşırı titizim bu konularda. Ekran kartını gönderdim ama sorun yok denmiş. Recep Baltaş sorun ekran kartında gibi dedi. İşlemcinin soğutucusu gayet iyi. Ramleri bilemiyorum ama. Ya ekran kartı ya da ramlerde sıkıntı var sanırım. Sistemi alalı daha 1 yıl oldu.

Oyun sırasında sıcaklıkları kontrol ediyor musun? Bir daha dene servise yollamayı. Eğer ekran kartının ısındığından emimsen.

Ben oyun oynarken hiç ısıları kontrol etmedim aklıma ilk ekran kartı sorunu geldi o yüzden yolladım. Suan ekran kartını yine gönderdim bakalım ne olacak.

Ben oyun oynarken hiç ısıları kontrol etmedim aklıma ilk ekran kartı sorunu geldi o yüzden yolladım. Suan ekran kartını yine gönderdim bakalım ne olacak.
Şuan ekran kartı olmadan kullanıyorsun anladığım. Prime95 tarzı işlemciye yüklenen bir program ile test yap aynı zamanda sürekli sıcaklığı kontrol et. Belki sogutucuyu takarken bir sıkıntı olmuştur. Yine kapanma sorunu olursa sıcaklık yükselirse yani ekran kartı sağlam demek anlamına gelir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı