FX 8320 Sisteme GTX 1080 Takmak

Bende M5A97 LE anakart vardı. RX 480 sevdasına 6300'ü satıp 8350 aldım. 480'i almadan önce dedim bir OC deneyim. Otomatik veya manuel hiçbir şekilde olmadı. Mavi ekran reset vs. oldu.
Önceden ses çipi için servise gönderdim. 3 hafta sonra değişim kararı çıktı. Parasını da alabilirdim ama almadım. Sonra klavye girişi bozuldu derken dedim böyle olmayacak. Sat gitsin... Şimdi R5 bekliyorum.

@William Blazko senin kart tavsiyen ne olur tam olarak. Hangi markanin hangi urununu alayim. O yazdiginiza bakip kart secip alamam ben. Bilgim cok yok
Öncelikle işlemci soketinin AM3+ olmasına dikkat etmeniz gerekiyor.
Mesela benim kullandığım MSI 970a-43 hız aşırtma uygulamadan kullanacaksanız hayli hayli yetecektir diye düşünüyorum. Ben nereden baksanız 2 senedir kullanıyorum gayet memnunum.

MSI 970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart

Bütçeniz el veriyor ise bu anakartlara da bakabilirsiniz.

MSI 970 GAMING AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart

MSI 970A GAMING PRO CARBON AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) USB 3.0 Anakart

Aşağıdaki anakartı almanı tavsiye ederim. Uygun fiyatlı görürsen direk alabilirsin. Abimin anakartı bozulmuştu ve bunu aldı 200 liraya. :D Taş gibi anakart. Hatta fotoğrafını bile çekmiştim. :) Üst seviye bir anakarttır kendisi.
1.jpg
2.jpg

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı