FX 8320 sisteme soğutucu ve kasa takmak

Mr.RİCH

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkeze merhaba hemen konuya gireceğim. Ben yaklasık 1 sene önce topladığım bir bilgisayarım var. Özellikleri:ekran kartı - MSI GTX970
Anakart: MSI z97 (galiba)
İslemci: AMD FX8 8320
RAM; Kingston 8x2 16 GB
Power: Everest 450 w
Kasa : Everest
İslemci soğutucusu ; Cool master seidon 120v
Evet. Bunu vatan'da toplattırdım ve pişmanım cahildim ve böyle oldu. Oyunlarda FPS drop yiyorum. PC kendini 90 C geçip kapatıyor ve artık yenileme vakti geldi işe temiz bir kasa ve soğutucu ile başlayıp yaza işlemci alacam intel.
Şimdi alacağım kasa Thermaltake v71.
Bu kasanın içinde 4 adet fan var arkada 1 adet 140mm onde 2 adet 200mm üstte 1 adet 200mm.
Ben önceden bu kasaya 9 fan sığdıgından hepsini dolduracaktım yani ek; 1 öne 200mm 2 alta 200mm bir de uste 200mm fakat nette araştırınca asıl işin saglam bir işlemci sogutucusunda oldugunu gordum. Ben 2 adet ek fan alsam 1 one 1 uste 200 mm'lık Cooler Master seidon 120 v yerine nasıl bir işlemci soğutucusu almalıyım? Corsair Builder vs serisi 650 w bu yeterli olacak mıdır?
Screenshot_2017-01-09-02-34-42.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı