eren3416
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle Tüm Technopat ailesine selamlar ! 
Konuyu yanlış yere açtıysam eğer özür diliyorum şimdiden. Çünkü tam olarak bilemedim nereye açmalıyım diye bende sizlerden birisiyim. Tüm videolarınızı izledim ve pek çok şey öğrendim sayenizde ve ssd yi almadan win 8 kurmak istemedim. Hala win 7 ultimate kullanıcısıyım...
Neyse efendim fazla can sıkmadan direk donanım parçalarımla başlayalım isterseniz ;
Evet şimdi sorularıma gelelim öncelikle kafamı kurcalayan sorudan başlamak istiyorum...
İkinci sorum ise şu ;
Sistemimde eksik yada hani şunu çıkartıp şununla upgrade etsen daha iyi olur tarzında fikirleriniz var ise değerli fikirlerinizi bekliyorum
Şimdiden hepinize teşekkürler!
Zamanınızı fazladan aldıysam affola 
Konuyu yanlış yere açtıysam eğer özür diliyorum şimdiden. Çünkü tam olarak bilemedim nereye açmalıyım diye bende sizlerden birisiyim. Tüm videolarınızı izledim ve pek çok şey öğrendim sayenizde ve ssd yi almadan win 8 kurmak istemedim. Hala win 7 ultimate kullanıcısıyım...
Neyse efendim fazla can sıkmadan direk donanım parçalarımla başlayalım isterseniz ;
- M5A99FX-PRO-R2.0-ASUS-Amd 990FX/SB950 DDR3 2133mhz(O.C) Sata 3.0 Usb Anakart-ASUS
- FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5 GHZ 16 MB Cache 32nm İşlemci-AMD
- 3.5" 1 TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200 Rpm Harddisk-SEAGATE
- 8GB(2X4Gb) HyperX Genesis XMP DDR3 1600 MHz CL9 Ram-
- Kingston
- Element T 700W MidT Atx Siyah Kasa -THERMALTAKE
- Contac21 LGA 775/1155/1156/1366 & AM2/AM2+/AM3/AM3+/FM1 İşlemci soğutucu - THERMALTAKE
- NVIDIA GeForce GTX770 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256 BİT Nvidia Geforce DX11 Ekran kartı - ASUS
Evet şimdi sorularıma gelelim öncelikle kafamı kurcalayan sorudan başlamak istiyorum...
- 1 TB 840 EVO SATA 3.0 (Okuma 540 Mb / Yazma 520 Mb)SSD-SAMSUNG
İkinci sorum ise şu ;
Sistemimde eksik yada hani şunu çıkartıp şununla upgrade etsen daha iyi olur tarzında fikirleriniz var ise değerli fikirlerinizi bekliyorum
Son düzenleyen: Moderatör: