RTX 4070 sisteme SSD tavsiyesi

Bu nasıl peki hocam sizin gönderdiğiniz biraz pahalı ama fury olan

Dostum Fury olmayanı al. Ben sana Fury olmayanın linkini attım. Fury olmayan daha iyi yenilenmiş versiyonu. KC3000'den de daha iyi. 990 pro falan almana gerek yok amacın oyun ve günlük kullanımsa.

Dostum Fury olmayanı al. Ben sana Fury olmayanın linkini attım. Fury olmayan daha iyi yenilenmiş versiyonu. KC3000'den de daha iyi. 990 Pro falan almana gerek yok amacın oyun ve günlük kullanımsa.

SSD bilgim zayıf ondan konu açtım genelde VS 2019 Unity falan ağırlıklı kullanıyorum ara sıra nadir oyun oynarım yer problemim var o yüzden adamakıllı çok da pahalı olmayan bir şey istedim 990 Pro düşünmüyorum zaten gerek yok

Ne yazdığınızı hatırlıyorum K300'de Ram yok demiştiniz. Bu da son mesajım bir daha önerilere dediğiniz gibi önerinizi kabul ederek yazmayacağım. Kendi sitenizde istediğinizi yapmak hakkınız ama ikilem oluştu bende de.

SSD bilgim zayıf ondan konu açtım genelde VS 2019 Unity falan ağırlıklı kullanıyorum ara sıra nadir oyun oynarım yer problemim var o yüzden adamakıllı çok da pahalı olmayan bir şey istedim 990 Pro düşünmüyorum zaten gerek yok

Bu konuda da yukarıdaki arkadaş gibi bir arkadaş vardı cevabını güzelce verdik okuyabilirsin. Bütçen kaç?

Ne yazdığınızı hatırlıyorum K300'de Ram yok demiştiniz. Bu da son mesajım bir daha önerilere dediğiniz gibi önerinizi kabul ederek yazmayacağım.
Ben hiçbir zaman öyle bir şey yazmadım.

K300 ne ayrıca allah aşkına model numarası gittikçe kısalıyor.

Bu konuda da yukarıdaki arkadaş gibi bir arkadaş vardı cevabını güzelce verdik okuyabilirsin. Bütçen kaç?

Ben hiçbir zaman öyle bir şey yazmadım.

K300 ne ayrıca Allah aşkına model numarası gittikçe kısalıyor.

İlk KC300 oldu şimdi K300 oldu bakalım K30 ne zaman olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı