Fx 8320 ve Asus R7 265 2. el sistemi almalı mıyım?

Nuisance013

Hectopat
Katılım
17 Kasım 2014
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle bilgisayari 2.el olarak alacağım yalniz parçalar Ekim ayında alinmiş fakat sadece format için açılmış ve faturalar ve hepsi duruyor bu pc'yi almak istiyorum detaylar asagıda.












Sıfır Fiyati: 1700 TL

Benim alacagım fiyat 1200 TL ve deger mi sizce?

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Söylediğinize göre sistem toplanalı bir ay olmuş ve gayet güzel, sistemi ekran kartsız 800-900 tl arası verirse, üstüne bir r9 285 ile müthiş olur. ( bu arada r7 265 Fullhd çözünürlük için gayet yeterli)
 
İlginiz için teşekkür ederim aklımda kasayi alipta anakartini degiştirmek istiyorum 4-5 ay sonrada ekran kartı ve psu degiştiricem böyle düşünüyorum Anakart tavsiyeleriniz nelerdir ? ekran kartı r290 düşünüyorum :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı