FX 8320 ve GTX 770 CS:GO darboğaz sorunu

parisapo

Kilopat
Katılım
1 Mayıs 2013
Mesajlar
489
Makaleler
2
Çözümler
3
Yer
Konya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Hırdavat
Bilgisayarımda CS:GO oyununda GPU kullanımı %45 ile %65 arasında yer değiştiriyor. Sizce bilgisayarımda darboğaz var mı?

Sistem Özelliklerim:
  • Anakart: ASUS M5A97 R2.0
  • Ekran kartı: MSI GTX770 TwinFrozr Gaming
  • İşlemci: AMD FX X8 8320
  • Bellek: CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9
CS:GO MSI Afterburner ile çektiğim video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Ben darboğaz olduğunu düşünmüyorum FX 8350 ile GTX 1060 kullananlar var, darboğaza düştüklerini pek görmedim. Oyunun yapısı itibariyle sistemi fazla zorlayıcı olmadığında GPU kullanımı bu seviyelere inmiş olduğunu düşünüyorum ayarları full yapın ve monitör yüksekse çözünürlüğü arttırdığınızda bir miktar GPU kullanımı artacaktır. Birde sistemi zorlayıcı oyunlarda test edin isterseniz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı