Furkan Uçan
Kilopat
FX 8320 alacağım ve yanına da R7 250 ekran kartı aldım. RAM'im ya 6 GB ya da 8 GB olacak. Rust'ı kasmadan oynatır mı?
bütçem 1100 tl sadece işlemci ve ekran kartı lazımBence yanlış yaparsın. Ekran kartıda işlemcide eski. Bütçeni belirtirsen sana daha güzel bir sistem toplayabiliriz.
Anakart?bütçem 1100 tl sadece işlemci ve ekran kartı lazım
Evet Mevcut Ben Aslında Şuanki Bilgisayarım İçin İşlemci Ve Anakart Alıyorum Bence İşlemci Rust İçin İyi Performans verir bana lazım olan ekran kartı oda max 400 tl oluyor 658 tl işlemciAnakart?O var mı elinizde?
dostum 1050 ti yi alırsam işlemci alamamDostum FX 8550'ye geçmen çok bir şey fark etmeyecek. Senin sistemin kısıtlayıcısı ekran kartı. 1050Tİ takarsan rahatlarsın, birkaç yıllığına. İşlemcin 1050Tİ'yi ucundan da olsa kaldıracaktır.
bende asus dan işlemci desteğine bakmıştım en son 8370 yazıyor?Arkadaşlar FX 8550 diye bir model yok. FX8350 ile karıştırdınız galiba.Bir de o anakart En fazla FX8300 destekler daha üstünü desteklemez.
M5A78L-M LX İşlemci Desteği | Anakart | ASUS Türkiye
buradan bakabilirsiniz. Bu işlemciyle beraber 1050 ti a kadar olan kartları kullanabilirsiniz. Bütçenizin yetmeyeceginiz yazmışsınız. O halde RX560 ile FX8300 alabilirsiniz.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.