FX 8320 ve R7 250 Sistemin Rust Performansı

R7 250 eski nesil bir ekran kartı.
Rx460 ile rust'ta orta bir performans alıyorum , hiç sanmıyorum o kartın rust için yeteceğini.

Dostum FX 8550'ye geçmen çok bir şey fark etmeyecek. Senin sistemin kısıtlayıcısı ekran kartı. 1050Tİ takarsan rahatlarsın, birkaç yıllığına. İşlemcin 1050Tİ'yi ucundan da olsa kaldıracaktır.

Arkadaşlar FX 8550 diye bir model yok. FX8350 ile karıştırdınız galiba. :) Bir de o anakart En fazla FX8300 destekler daha üstünü desteklemez.
M5A78L-M LX İşlemci Desteği | Anakart | ASUS Türkiye
buradan bakabilirsiniz. Bu işlemciyle beraber 1050 ti a kadar olan kartları kullanabilirsiniz. Bütçenizin yetmeyeceginiz yazmışsınız. O halde RX560 ile FX8300 alabilirsiniz. :)

Arkadaşlar FX 8550 diye bir model yok. FX8350 ile karıştırdınız galiba. :) Bir de o anakart En fazla FX8300 destekler daha üstünü desteklemez.
M5A78L-M LX İşlemci Desteği | Anakart | ASUS Türkiye
buradan bakabilirsiniz. Bu işlemciyle beraber 1050 ti a kadar olan kartları kullanabilirsiniz. Bütçenizin yetmeyeceginiz yazmışsınız. O halde RX560 ile FX8300 alabilirsiniz. :)
bende asus dan işlemci desteğine bakmıştım en son 8370 yazıyor?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı