FX 8320 ve R9 290 darboğaz yapar mı?

arkadaşım multiplayer derken LoL Dota 2 vs. vs. MMORPG oyunlardan bahsetmiyorum. BF4 multiplayer oynamaya çalış bakalım i3le nasıl tıkanıyor :)

Şu an baktım adamı geçmişim adam 60-65 alırken ben 65-75 fps arası oynuyorum. :) (multiplayerde)

aldığım fps performanslarını yazabilirmisin ayni sistemden alıcamda :D özzelikle watch dogs ile ac unity i çok merak ediyorum

Ultra ayarlarda ve 1080p çözünürlükte Tomb raider, Middle earth : Shadow of mordor ve Battlefield 4 (Multiplayer) 65-75 fps arası, watch dogs ise 30-35 fps

Arkadaşın oynadığı oyun işlemciden sadece 2 çekirdek kullanıyorsa FX 8320'den daha fazla performans verir. Ama AC Unity gibi bir oyunda İ3 4160 "imdaaaaat" diye çığlık atarken Fx 8320 "bir de müzik aç oyunun yanında" der.

Son düzenleme:
Arkadaşın oynadığı oyun işlemciden sadece 2 çekirdek kullanıyorsa FX 8320'den daha fazla performans verir. Ama AC Unity gibi bir oyunda İ3 4160 "imdaaaaat" diye çığlık atarken Fx 8320 "birde müzik aç oyunun yanında" der.
Söyleme tarzınıza hayran kaldım. :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı