Fx 8320 ve Rx 570 uyumu

FreeKill Semih

Hectopat
Daha fazla  
Overclocksuz FX 8320 ve yanında ASUS ROG STRIX 570 modelini kullanmak istiyorum, 600W power ve 8 GB RAM bulunmakta. Darboğaz söz konusu olabilir mi? ( PUBG, CS:GO, GTA5 ) bir de bu oyunları en düşükte oynayacağım için FPS değerlerini tahminen söyler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam FPS değerlerini bilemem ama muhtemelen darboğaz yapmaz. Ancak Amd’nin ryzen öncesi serisini iyi bulmuyorum hem çok ısınma yapıyor hem de performansı pek iyi değil.

Sistemi aldınız mı almadıysanız daha iyilerini önerebiliriz, Uyumlu bir sistem olur işlemci hala oyunlarda suyunu çıkarmadı, Oyunda Grafik ayarlarını yüksekte tutmak işlemcinize binen yükü azaltacaktır ve işlemciniz ekran kartınızı çok verimli bir şekilde besleyecektir, Darboğaz'da olmayacaktır.
Hocam FPS değerlerini bilemem ama muhtemelen darboğaz yapmaz. Ancak Amd’nin ryzen öncesi serisini iyi bulmuyorum hem çok ısınma yapıyor hem de performansı pek iyi değil
Hocam FPS değerlerini bilemem ama muhtemelen darboğaz yapmaz. Ancak Amd’nin ryzen öncesi serisini iyi bulmuyorum hem çok ısınma yapıyor hem de performansı pek iyi değil.
2. konuda görüşüm sizi dostum ne bu kin arkadaş uyumlu mu demiş sen işlemci kötü demişsin lütfen düzgün cevaplar ver, Eğer böyle yazacaksan hiç yazma çünkü burası uyumluluk konusu alabilir miyim değil yani.

Sistemi aldınız mı almadıysanız daha iyilerini önerebiliriz, Uyumlu bir sistem olur işlemci hala oyunlarda suyunu çıkarmadı, Oyunda Grafik ayarlarını yüksekte tutmak işlemcinize binen yükü azaltacaktır ve işlemciniz ekran kartınızı çok verimli bir şekilde besleyecektir, Darboğaz'da olmayacaktır.
Hocam hangi kinden bahsediyosunuz ben onu anlamadım 😄 Arkadaşın sorusunun cevabını verdim zaten ve eski bir FX kullanıcısı olarak yaşadığım sıkıntıdan bahsettim lütfen tavırlarınıza dikkat edin sinir etmeyin insanları.

Hocam hangi kinden bahsediyosunuz ben onu anlamadım 😄 Arkadaşın sorusunun cevabını verdim zaten ve eski bir FX kullanıcısı olarak yaşadığım sıkıntıdan bahsettim lütfen tavırlarınıza dikkat edin sinir etmeyin insanları.
Dostum FX serisinde 4*** serisini mi kullandın, FX işlemciler kötü olabilir ama hala güçlü işlemcilerdir zaten dedim almadıysan daha iyisini önerebiliriz diye Ayrıca sinir olmanızda sorun yok kolay gelsin.
Bilgiliymiş gibi davranmamanızda fayda var.

Dostum FX serisinde 4*** serisini mi kullandın, FX işlemciler kötü olabilir ama hala güçlü işlemcilerdir zaten dedim almadıysan daha iyisini önerebiliriz diye Ayrıca sinir olmanızda sorun yok kolay gelsin.
Bilgiliymiş gibi davranmamanızda fayda var.
İğneleyici konuşmaya devam ediyosunuz hocam rahatsız edici bu, hangi konuda bilgiliymiş gibi davranıyomuşum çok merak ettim ? FX 8300 kullanıyordum yazın odamın içini çok güzel ısıtırdı

Sistemi şuan kullanıyorum ama bir sorum olacaktı,düşük ayarlarda darboğaz yapar mı ?
Yalnız akasa venom voodo ile max 50 derece o kadar da sıcak değil işlemci

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı