FX 8320 ve RX 570 Sistem Oyunda Kilitlenip Kalması

18.12.2 sürümünü yükleyerek denedim fakat sonuç 6 dk oynadım yine dondu kaldı. birde ekran kartım 79 derecelere ulaştığını. Gördüm nedeni ne olabilir? W10'u önceki sürüme yarın güncelleyeceğim şuan zamanım yok. Başka çözüm yolları bilenler varsa yazabilir.
Tamda zombi döverken dondu kaldı :D
55555555555555555555555555.jpeg
Sistemi yeniden başlattığımda verdiği hata işte bu;
44444444444466666.jpeg

Sorunun tam olarak şu mu : Ekran siyah oluyor, sinyal gelmiyor, PC tepki vermiyor , Reset atmak zorunda kaliyorsun , resetten sonra açılirken fan sesi geliyor 2-3 sn arada ve wattman ayarlari sifirlandi bildirimi. Dogru mu ? :)
Ekran siyah olmuyor takıldığı son görüntüde kalıyor sistem tepki vermiyor resetlediğimdede normal şekilde başlayıp bu hatayı veriyor.

Ekran siyah olmuyor takıldığı son görüntüde kalıyor sistem tepki vermiyor resetlediğimdede normal şekilde başlayıp bu hatayı veriyor.
Isi degerlerin biraz yüksek. Armor modelinde sogutucusu konusunda çok sikayet duymustum. MSI Afterburner ile fan kontrolunu kendiniz ayarlayip biraz fani hizlandirmayi deneyin. Karti 75 derece altinda tutmaya calisin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı