Arthurmorgan313
Hectopat
Olmaz.ya patlama yanma vs olmaz dimi anakartım gıgabyte ga 970 gaming
Olmaz.ya patlama yanma vs olmaz dimi anakartım gıgabyte ga 970 gaming
pkei yapıyorum o zamanOlmaz.
knk yaptım sıcaklıklar çok artmadı ama ben senin dediğni anlamadım şimdi zaten ben bu ayarı yaparak otomatik olarak voltaj vermiş olmuyormuyum işlemciyeNe yaptınız hocam.
tmm işte sen dedin ya volatj verek diye kendimiz kendimiz vermemeiz riskili değilmi otomatik yapıyor zaten uygulamadnAnakart kendi voltaj ayarlıyor elle girmezseniz.
tmm işte sen dedin ya volatj verek diye kendimiz kendimiz vermemeiz riskili değilmi otomatik yapıyor zaten uygulamadn
Knk yarın okul varda kapadım ama az bir şey yaptım PC yi ama stres testi yaptığ8mda şöyle bir şy fark etdim görev yöneticisinde işlemciyi %79 kullanıyor diyor MSI afterburnede baktığımda %100 kullanıyor diyor anlamadımOto 4.5 ghz stabilmi testlerden kontrol edin.
Msi afterburner da sadece Ekran kartı gözükür eğer afterburner grafiği açılan uygulama da değilseniz.Knk yarın okul varda kapadım ama az bir şey yaptım PC yi ama stres testi yaptığ8mda şöyle bir şy fark etdim görev yöneticisinde işlemciyi %79 kullanıyor diyor MSI afterburnede baktığımda %100 kullanıyor diyor anlamadım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.