FX 8350, 970A-G43, GTX760 Sistem

GTX 760 minimum 500W istiyor. Zaten bu kasa 500W. Onun vereceği en fazla 400W olsun. Onuda geçtim, 8350 125W harcıyor. Kesinlikle yetersiz kalacak.

i5 değilde FX 6300 veya i3 4130 alıp, kalan parayı ekran kartına yatırabilir.

Eminmisiniz? harcadığı Watt 170 minimum önerdiği PSU 500w ve bu da demek oluyor ki yeterli. GTX 760 500W isteseydi daha yüksek performans sunan ekran kartların halini düşünemezdim.

Dostum ben de haftalardır kafa yoruyorum bu işe, aşağı yukarı toplayacağım sistemi sana göstereyim, artık daha mantıklı bir sistem yapılabilir mi bilemiyorum. Bu listeye tek yapılması gereken hyper 212 evo tarzında bir işlemci soğutucusu eklemek.

Öncelikle anakart overclock açısından elverişli
İşlemci 6 çekirdekli 3.5 ghz ve eğer gerek duyarsan çok kolay overclock yapılabiliyor, zira ekran kartını darboğazlaması da mümkün değil
corsair 300r içindeki psu fena değil ve yeterli gücü sağlar
Standard dvd writer ve sabit diskte herhangi bir fark yok
R9 280, gtx 760'tan daha hızlı ve ucuz bir kart (vatanda durum böyle)
Olmadı gider ikinci el bir R9 280X alırsın, sahibinden'de onlarca az kullanılmış garantili kart var. Ne kadar güvenilir bilinmez ama

tp.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ben de haftalardır kafa yoruyorum bu işe, aşağı yukarı toplayacağım sistemi sana göstereyim, artık daha mantıklı bir sistem yapılabilir mi bilemiyorum. Bu listeye tek yapılması gereken hyper 212 evo tarzında bir işlemci soğutucusu eklemek.

Öncelikle anakart overclock açısından elverişli
İşlemci 6 çekirdekli 3.5 ghz ve eğer gerek duyarsan çok kolay overclock yapılabiliyor, zira ekran kartını darboğazlaması da mümkün değil
corsair 300r içindeki psu fena değil ve yeterli gücü sağlar
Standard dvd writer ve sabit diskte herhangi bir fark yok
R9 280, gtx 760'dan daha hızlı ve ucuz bir kart (vatanda durum böyle)
Olmadı gider ikinci el bir R9 280X alırsın, sahibinden'de onlarca az kullanılmış garantili kart var. Ne kadar güvenilir bilinmez ama

İkinci el bir ekran kartı hiç akıl kàrı değil. Yapılmaması gereken bir şey. Ekran kartı konusuna gelirsek R9 280 neredeyse GTX760 ile yakın performans vermekte. Ama alınabilir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı