FX 8350 Ekran Kartı Önerisi

burakkaragol97

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir ekran kartı almaya karar verim ve 1600 liralık da bütçem var. Aslında MSI GTX1060 GAMING X 6GB GDDR5 192Bit ekran kartını düşünüyorum ve benchmark testlerinden baktığım kadarıyla ve yapılan video incelemesi sonucunda bu kartın iyi olduğuna kanaat getirdim. Ancak emin değilim ve yorumlarınızı bekliyorum. Alabileceğim başka daha iyi ekran kartları olduğunu düşünüyorsanız bana söyleyebilirseniz çok sevinirim. Bu arada MSI 970 Gaming anakartına ve AMD FX 8350 işlemcisine sahibim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Verdiğin tavsiye için teşekkür ederim lakin bahsettiğin kartın düşük bir soğutma sistemi var. Ama fiyat açısından daha uygun olduğu için dikkatimi çekti.

kartın düşük bir soğutma sistemi var.
Nereden anladınız bunu?
Hangi markanın hangi modeline baktınız?
MSI RX 480 Gaming 8 GB
Asus RX 480 Strix 8 GB
Bu modellere bakabilirsiniz.
Sapphire de iyi diyorlar. Ama tasarımı hoşuma gitmiyor. Zevk meselesi. Bu arada ben de aynı işlemciyi almaya çalışıyorum.
R9 270X'i satabilsem RX 480 alırım.
FX 8350 satan varsa bana ulaşabilir. :)

Verdiğiniz tavsiyeler için teşekkür ederim. Bazı kaynaklardan edindiğim bilgilere göre ısınması 1060'dan daha düşükmüş. Isınma sorunundan kastım oydu.Ancak fiyat açısından mı rx 480 i önerdiniz merak etmekteyim. Eğer 1060'ın performansı daha yüksekse fiyat sıkıntı olmaz.

Önümüz Directx 12 diyorlar.
Directx 12'de de RX 480, GTX 1060'a gölge yapıyor diyorlar. :) Testlerin yalancısıyız.
Testler yalan söylemez gibi geliyor bana şu an tercihim RX 480 yönünde. Birde bir şey daha sormak istiyorum fazladan konu açmamak için. Asus vh196 monitörünü kullanmaktayım. Nispeten eski bir monitör gibi. Sorum şu kullandığım monitör oyunlardaki performansı etkiler mi?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı