FX 8350 Ekran Kartı Önerisi

Fx serisi mimarisi gereği zaten sıcak çalışan bir işlemci. Hangi programdan bakıyorsunuz sıcaklıklara? Sıvı soğutmada bile yükse 35 dereceyi geçmemesi imkansız.

Asus Ana kartın kendi programını kullanmaktayım. Işlemciye o.c yapmadan kullanıyorum gördüğüm maksimum ısı 35-40 35 dereceyi çok nadir geçiyor.

Asus Ana kartın kendi programını kullanmaktayım. Işlemciye o.c yapmadan kullanıyorum gördüğüm maksimum ısı 35-40 35 dereceyi çok nadir geçiyor.
Bir ekran görüntüsü atabilir misiniz mümkünse yanlış anlamayın size inanmadığımdan değil ama Fx 8350 gibi 125 TDP değerine sahip bir işlemci için yük altında 35-40 derece aşırı düşük sıcaklıklar.
Ben Fx 8350 yi 4 GHz de Hyper T4 ile kullanıyorum. Sizin yükte gördüğünüz değerleri ben işlemci boşta iken görüyorum haliyle tuhafıma gitti.

Akşam atarım size ekran görüntüsü. Oyun için atamayacağım fakat boştakini atarım. Ekran kartım cumartesi günü rahmetli oldu servise gönderdim. Gelince oyunlar için olanıda atarım.

Akşam atarım size ekran görüntüsü. Oyun için atamayacağım fakat boştakini atarım. Ekran kartım cumartesi günü rahmetli oldu servise gönderdim. Gelince oyunlar için olanıda atarım.

Masa üstü sıcaklık görseli eklendi. Arka planda Albion Online çalışır vaziyetteki ısı göstergesi.

Dosya Ekleri

• sicaklik.png
    26,2 KB · Görüntüleme: 88
En azından Prime95 kadar işlemciyi aşırı zorlanmasada Aida64 de Stres testi yapıp işlemci sıcaklığının fotoğrafını atabilirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…