FX-8350 Ekran Kartı Tavsiyesi

burhankaya

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar masaüstü pc'de ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum fakat hangi parça uyumludur bilmiyorum yardımlarınızı talep ediyorum. Bilgisayarın özelliklerini yazıyorum.

İşlemci : AMD FX-8350 8 çekirdek 4.1 Ghz
Anakart : MSI970A-G46
Ram: 2 adet Corsair vengeance 4GB DDR3
Ekran kartı : AMD Radeon HD7800 2gb ddr5
Harddisk : 1TB
Windows 7 Professional

Ekran kartını Nvidia marka bir kart ile değiştirmek istiyorum bu konuda yardım ve önerilerinizi bekliyorum.

GTX 980 alabilirsiniz. Bu arada neden 2012 tabanlı bir sistemde Windows 7 gibi 5 senelik bir işletim sistemi kurulu ? 8.1 kurmanız gerek maksimum performans için:

Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları

Yarın da zaten teknik desteği komple kesiyoruz. Microsoft'ta temel desteği sona erdiriyor artık.

Merhabalar masaüstü pc'de ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum fakat hangi parça uyumludur bilmiyorum yardımlarınızı talep ediyorum. Bilgisayarın özelliklerini yazıyorum.

İşlemci : AMD FX-8350 8 çekirdek 4.1 Ghz
Anakart : MSI970A-G46
Ram: 2 adet Corsair vengeance 4GB DDR3
Ekran kartı : AMD Radeon HD7800 2gb ddr5
Harddisk : 1TB
Windows 7 Professional

Ekran kartını Nvidia marka bir kart ile değiştirmek istiyorum bu konuda yardım ve önerilerinizi bekliyorum.
Psu modeli nedir? Ekran kartı modelin tam ne? Amd HD7850-se GTX970 alın sorun yaratmaz.

merhabalar öncelikle kendi açtığım konuya cevap yazmakta geciktiğim için özür dilerim fakat pc özelliklerini yazarken büyük harf kullandığımdan dolayı cevap yazmam sistem tarafından engellendi
bilgisayarımdaki psu xıgmatek nrp- vc603 bildiğim kadarıyla 600w nvidia istememdeki sebep nvidia shield tablet alacağım pc oyunlarını tablete aktarmak için nvidia ekran kartımın olması gerekiyor. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim bütçe olarak da çok yukarılara çıkma şansım yok maximum 1000tl'ye çıkabilirim önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı