FX 8350 sisteme ekran kartı tavsiyesi

Hımmm tmm o zmn sağolasin :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bak bu kombinasyon bile 60 fps altına düşüyormus :) ben daha birşey demiyorum. En güçlü işlemci ve ekran kartıni almadan bu oyunda rahat yok galiba :s

Son düzenleme:
Hımmm tmm o zmn sağolasin :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Bak bu kombinasyon bile 60 fps altına düşüyormus :) ben daha birşey demiyorum. En güçlü işlemci ve ekran kartıni almadan bu oyunda rahat yok galiba :s

videodaki oyunu en yüksek ayarda test ettim 40 fps veriyodu gtx1600ti gibi diğer ayarlardada aynısını vercek diye test etmedim moralim bozulmuştu hemen kapattım ,bi bakim dedim şimdi belki farklı olur ve beni sevindiren sonuc cıktı en üst seviyenin bi altında ayarladım very high minimum 70 fps oldu bi yandan video kaydettiğim için videoda daha düşük minumum 60 fps cıktı herneyse mediuma bile razıydım en az 60 versin diye very high iyi oldu :) artık bişiy değiştirmeme gerek kalmadı böyle gittiği yere kadar götürcem.zamanında çok kötü secim yapmışım.fx işlemcileri kötüymüş o zamanlar amd nin en iyi işlemcisiydi ben aldığımda daha üstü yoktu bide amd platformu ramlerde minimum 1866hz ram istiyomuş hiç bilmiyodum 1600hz aldım 7 yıl önce 16 gb almıştım:p secimleri doğru yapsaymışım çok iyi olurmuş bütün parcaları fiyatına bakarak aldım ozamanlar hiç bişeyden anladığım yoktu.ah ah hayalimde 2 tane rtx2080 ti li pc toplamak vardı :) amerika bütün planlarımı bozdu şimdi bitanesine ve sadece ekran kartına param yetiyor .önceden testler izlerdim 5bine pc toplanırdı en iyi parcalar felan waoow felan derdim büyük olaydı :) şimdi o fiyatın 3 misli var bi işe yaramıyor işe yaramıyor derken hayalimi gercekleştirmiyor yani :)

Son düzenleme:
Fps gayet iyi grafik ayarlarını daha da yukseltebilirsin yükseliyorsa kart kaldırir gibi duruyor😉 internette yeni işlemcilerle daha düşük fps alan videolar var sana attığım mesela o nasıl oluyor anlamadım ben bu işten birşey. Benim aldığım zamanda en iyisi oydu :) ama o dönem için yapamadığı birşey yoktu tabi şimdi çok daha yeniler hizlilar daha yüksek sistem isteyen oyunlar çıktı yani yaşlandılar :( ddr4 e geçmek lazım da param yok o kadar ya ben anakarti değiştirip bide Ram ve soğutucu takviyesi yapıcam artık gittiği yere kadar :) bi yandan da ddr3 e yatırım yapmak parayi çöpe atmak demek onu da biliyorum kafamda deli sorular 😁

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı