FX 8350 GTX 1650 bilgisayar kaç TL eder?

Bakın hocam sıfır 7 668 TL, ayrıca dediğim gibi 2. bilgisayarım ağır oyunlar oynamadı ve 1 yıl kullanıldı.

FX 8350 işlemci 2012 yılında çıktı ve hala 120 FPS.

İşlemciye dikkat etmemişim ben sadece ekran kartını gördüm kusura bakmayın, işlemci de i7 9. nesil falandir diye düşünmüştüm, haklısınız :)

2012'den kalma işlemci ve DDR3 sistem, 1650 gibi günümüzde yüzüne bakılmayacak ekran kartının sıfırı nasıl 7668 TL hocam? Düzgün bir şekilde burada insanlar sana maksimum ederini söyledi zaten. Neden sanki pazarlıktaymışız gibi insanlarla münakaşaya giriyorsunuz? Beğenmiyorsanız insanların fikrini açmayın konu, koyun sarı siteye istediğiniz ücretten.

Hocam ekran kartının o kadar olması bir şey ifade etmiyor. Sonuçta kimse şu an eskimiş ve çıktığı dönemde bile giriş seviyesi olan ekran kartını sıfır almaz zaten. Dolayısıyla sisteminiz güncel sistemlerle birlikte düşünüldüğünde 5-6 bin TL'den fazla etmeyecektir. Çünkü üstüne 1-2 bin TL koyunca hem çok daha performanslı hem de güncel bir sistem elde edebiliyorsunuz.

Sıfır Şahin'in 400 bin TL'ye satılıp ama ikinci eli neden 50k demek gibi bir şey bu dediğiniz. Sonuçta kimse 400bin TL'ye sıfır şahin almaz değil mi?

Sıfırı nerede 7668 TL, ayrıca sistemin ederi Max 5.5k
Piyasada yok en son en ucuzu bu fiyataymış.

2012'den kalma işlemci ve DDR3 sistem, 1650 gibi günümüzde yüzüne bakılmayacak ekran kartının sıfırı nasıl 7668 TL hocam? Düzgün bir şekilde burada insanlar sana maksimum ederini söyledi zaten. Neden sanki pazarlıktaymışız gibi insanlarla münakaşaya giriyorsunuz? Beğenmiyorsanız insanların fikrini açmayın konu, koyun sarı siteye istediğiniz ücretten.
Bakın, en eski ekran kartları bile satılıyor. Benden daha iyi anlayanlar var, şuna göre değerlendirme yapıyorlar: "RTX var, GTX de ne? GTX 1660 S var, GTX 1650 Gaming X de ne?" gibi düşüncelerle yazıyorlar. Piyasa fiyatı ve toplamaya gore değerlendirip yazsınlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı