FX 8350 + GTX 1660 sistemi güncelleme

Fatih53

Hectopat
Daha fazla  
Bu sisteme sahibim, upgrade etmek istiyorum. Bu ekran kartına göre önerilerinizi bekliyorum.
GTX 1660.
MSI 970 Gaming anakart.
AMD FX8350 işlemci.
16 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki şuan için sadece Ram değişsem farkını görürmüyüm aynı işlemci ve anakartla
İşlemci kötü. O yüzden fazla göremezsın. Anakart B450 pahalı gelirse B350 de olur. Ama R5 1600AF, Gigabyte B450m S2H veya ASUS B450 Dragon ve DDR4 16Gb 3000MHZ RAM alın.
DDR3 RAM'e yatırım yapmayın artık max. 2133Mhz olur zaten o anakarta.

Teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için şunu belirtmedim öncelikle 1000 TL gibi bi rakam yatırabileceğim bununla öncelikle Ram ve işlemci alsam yada anakart ve ram alsam uyum konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım acaba?

Teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için şunu belirtmedim öncelikle 1000 TL gibi bi rakam yatırabileceğim bununla öncelikle Ram ve işlemci alsam yada anakart ve ram alsam uyum konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım acaba?
Tabii ki yaşarsın. İşlemci ile anakartın uyumlu olması şart. Ve RAM'de anakart ile uyumlu olmalı. Mesala anakart DDR4 ise RAM'de aynı şekilde DDR4 olmalı. Zaten DDR4 alın alırsanız.
Ama bence biraz daha dişinizi sıkın. Çünkü bu 3 parçanın aynı anda değişmesi lazim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı