FX 8350 - GTX 770 DirectCU II OC Tabanlı Oyun sistemi alındı

ZARAR

Kilopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar dilerim, sistemimi toparlayalı uzun zaman oldu fakat sizinle paylaşmak bugüne nasipmiş yardımını ve yorumunu esirgemeyen herkese çok teşekkürler en kısa zamanda detaylı fotoğrafları paylaşacağım.

B0Y1NAxCAAAboP- (1).jpg

20141126_234045_1.jpg

20141126_234032_1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Fx 8350 yerine alternatif bir İntel işlemci seçilebilirdi. Ayrıca Gtx 770'e verdiğiniz para ile Gtx 970 alabilirdiniz.
GALAX GTX970 EX OC BLACK EDITION ekran kartı - inventus (Ya bu İnventusun fiyat politikasına aşık oldum. :) )
Ayrıca SSD'yi Samsung Evo olarak seçseydiniz eminim daha iyi performans elde ederdiniz. Ayrıca gerçekten o kadar para vermek gereklimi ram için? Son olarak power fazla güçlü. Ama almışsın bir kere. Seni uzun süre üzmez o sistem. Ben Far Cry 4 gibi bir oyunu ultra ayarlarda 40-60 Fps arası oynatıyorum senin sisteminle.

Galax markasını araştırdım hocam. Avrupada gayet tanınmış ve Türkiye'ye yeni yeni girmiş bir marka. Çok fazla tanınmıyor Türkiye'de.

Ayrıca @AlphaOMG adlı hocam bu kartta Coil Whine olayı neredeyse hiç yok demişti. Sanırım dolgu kullanıyorlar.

Şimdi bizim ülkemizde yeni piyasaya girmiş ekran kartı markası olması kalitesiz olduğu anlamına gelmez. Sonuçta Evga gibi dünyaca ünlü marka ülkemize daha yeni getirildi ki Nvidia'nın en ayrıcalıklı ekran kartı üreticisidir.

Galax markasıda keza öyle. Kaliteli ürünler piyasaya sürüyor. Hal Of Fame (HOF), Extreme Overclock (EXOC) gibi üst seviye bileşenleri kullandığı ekran kartları yurt dışında popüler. @JaroxJamaica hocamında bahsettiği gibi GTX 970 serisinde daha Coil Whine yaşayan görmedim. Bu demek değil ki hiçbirinde Coil Whine yoktur. Ama diğer markalara göre daha minimize.

Elektronik şans işidir. Ama sayısal verilerde önemli yer tutar. Aldığınız veya alacağınız ekran kartıda az bir meblâ değil herhangi bir sıkıntıda iade edip değişim yapabilirsiniz. Burda göz önünde bulunduracağımız kriter aslında;

Soğutması, kullandığı bileşenler kaliteliyse hangi marka olduğunun pek önemi olmaması gerek.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı