FX 8350 işlemci ile Twitch yayını yapılır mı?

venomandxneo

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, elimde tam 1000 lira mevcut maalesef bütçem şu an bu. Sistemim:

İşlemci: AMD Phenom II X4 Black Edition 965 be.

Anakart: ASUS M5A78L-M LX3.

RAM: G.Skill Ripjaws X F3-1600C9-8gxm 8 GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM (9-9-9-24 @ 800 MHz)

Ekran kartı: Radeon (tm) RX 470 Graphics (4 GB)

PSU: 750+80.

Sistemim üstteki gibi bugün bir arkadaşla M5A99X Evo r2.0 anakart ve FX-8350 işlemci için fiyat aldım ikisine 1000 lira dedi. Gidip direk elden deneyerek kendi sistemime takıp direk alabileceğim bu güzel. FX 8350 işlemci ve anakartı aldığımda Twitch üzerinden belli başlı oyunların yayınlarını yapacağım ama sistem sizce yeterli olur mu? Kasma etme donma gibi bir sıkıntı yaşar mıyım?

Bir de neden Ryzen geçmeyi düşünmüyorsun diyenler varsa Ryzen 5 işlemci + destekleyen anakart aynı anda satan yok 2. el olanlarda çok yüksek fiyat beni aşıyor. Benim RAM'im DDR3 Ryzen geçersem DDR4 ile değiştirmek zorundayım ekstra masraf. Tek isteğim bu sistemi FX8350 ile değiştirirsem belirttiğim sorunları yaşar mıyım yoksa bir sıkıntı olmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi satıp APU alabilirsin. Zamanla da ekran kartı takviyesi yaparsın. Düşünürsen birkaç tane link atabilirim.
Hocam FX 8350 ve anakartına 1000 TL vermeyin. 300 TL daha biriktirin i3 10100F + H410 alırsınız.
RAM sıkıntı olacağı için öyle demiş okuduysanız. En iyisi hepsini satıp DDR4 geçmek.

Anakart

Ram :

peki arkadaşlar gerçekten son 1-2 saat içerisinde aldığım yorumlar ve okuduğum yorumlarla fx8350 + anakartı o kadar senelik alınmaz. öncelik bu 2 parçayı alsam sonrada bir işlemci bakacağım sizce nasıl olur işlemci ryzen 5 serisi düşünüyorum. Benim ram 2. el fiyatı ne eder acaba ?

Böyle daha iyi olur. Hem ileride Ryzen 5 serisi işlemci aldığınızda rahatça besler.

A320 değil B450 S2H al.
Bu markayı ilk defa duydum. İyi midir? RAM.

Tekrardan cevaplarınız için teşekkürler almaktan vazgeçtim sistemi eski ve ölü yatırım olacaktı gerçekten bütçemi biraz arttırmaya calısıcam. 850 liraya garantili yeni alınmış ryzen 5 buldum. b450m anakart n11.com da 550 lira.

İşlemci: Ryzen 5 1600 af
Anakart : Gigabyte b450m s2h

Bunların hepsi tamam olacak. Ram olarak şuan tek 8 gb koyucam ileride bir tane daha alırım 16'ya tamamlarım bu ram uyumlu olur mu anakarta ? Kullanan var mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…