FX-8350 kutusundan işlemci soğutucu çıkar mı?

@kadirq1976 Peki işlemci alırsam yanında soğutucusu da gelir mi? İşlemci AMD FX AM3+ 8350 4 GHz.

Son düzenleyen: Moderatör:
FX-6300 işlemciyi 40 derece Adana yazında kullanıyorum. Ses yapıyor. 60 dereceyi yinede geçmedi. Devir hızı saçma diyeceğiniz hızlara çıkıyor. 6000 deviri gördüm. Sürekli OC yapıp kullanmıyacaksanız ve gürültüden çok şikayetçi değilseniz Stok Fan idare eder. Oyunlarda kulaklık kullandığımdan çok takmıyorum. 50 ilâ 80 TL. arası işlemci soğutucusuda kullanabilrsiniz. Genelde piyasada kullanılanlar ;
TeknoBiyotik: Silverstone AR01 12cm Fanlı Intel LGA 1366 / LGA115X / LGA775 / LGA 2011 ve FM1 / FM2 / AM2 / AM3 İşlemci Soğutucusu - İşlemci Soğutucu - Overclock
TeknoBiyotik: Cooler Master Hyper T4 1366/1156/775 ve AM3+/AM3/AM2 uyumlu CPU Soğutucusu (RR-T4-18PK-R1) - İşlemci Soğutucu - Overclock

O.C. yapmacağım. Ben sadece FX-8350 işlemcisinin kutusundan işlemci soğutucusu çıkıyor mu, onu merak ediyorum.

AMD FX-8350 kutusunda ufakta olsa bir CPU soğutucusu termal macunu sürülü olarak kutu içeriğinde mevcut. Ancak kaç gün dayanırsın o ufacık fanın dönerken çıkardığı sese onu bilemiyorum.

Sıvı soğutma mı kullanıyorsun? Ne tavsiye edersin bizlere?

Tabiiki çıkar.
Zaten o yüzden büyük kutularda geliyor normalde sadece işlemci olarak satılsaydı sakız kutusu kadar olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…