FX-8350 kutusundan işlemci soğutucu çıkar mı?

FX-6300 işlemciyi 40 derece Adana yazında kullanıyorum. Ses yapıyor. 60 dereceyi yinede geçmedi. Devir hızı saçma diyeceğiniz hızlara çıkıyor. 6000 deviri gördüm. Sürekli OC yapıp kullanmıyacaksanız ve gürültüden çok şikayetçi değilseniz Stok Fan idare eder. Oyunlarda kulaklık kullandığımdan çok takmıyorum. 50 ilâ 80 TL. arası işlemci soğutucusuda kullanabilrsiniz. Genelde piyasada kullanılanlar ;
TeknoBiyotik: Silverstone AR01 12cm Fanlı Intel LGA 1366 / LGA115X / LGA775 / LGA 2011 ve FM1 / FM2 / AM2 / AM3 İşlemci Soğutucusu - İşlemci Soğutucu - Overclock
TeknoBiyotik: Cooler Master Hyper T4 1366/1156/775 ve AM3+/AM3/AM2 uyumlu CPU Soğutucusu (RR-T4-18PK-R1) - İşlemci Soğutucu - Overclock

AMD FX-8350 kutusunda ufakta olsa bir CPU soğutucusu termal macunu sürülü olarak kutu içeriğinde mevcut. Ancak kaç gün dayanırsın o ufacık fanın dönerken çıkardığı sese onu bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiiki çıkar.
Zaten o yüzden büyük kutularda geliyor normalde sadece işlemci olarak satılsaydı sakız kutusu kadar olurdu.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı