FX 8350 - RX 480 sistem PSU önerisi

İkinize de çok teşekkür ederim. Elimdeki PSU sertifikalı değil. Bunun bi eksisi olur mu anlamında sormuştum.

Peki ben yeni konu açmadan buradan bir soru daha sormak istiyorum.

Sorunuz konuyla alakalı olmadığı takdirde ceza yeme ihtimaliniz var. Yeni konuyu açtıktan sonra bize etiket atarsanız, hem sizin için hem de başkaları için daha yararlı olacaktır.

Elimde FX 6300 R9 270X var. Berwar kardeş sistemin iyi olduğunu ama yine de FX 8350 ve RX 480 alırsam beni biraz daha ileri atacağını söyledi. Böyle bir upgrade yapmam uygun mudur?

Ben konuyu bu ikiliyi almam halinde PSU almam gerekli mi değil mi onu öğrenmek için açmıştım. Bu da onunla ilgili denebilir.

Performans bakımından tabii ki sizi daha ileriye atacaktır. Lakin benim görüşüm eğer elinizdeki ekran kartı ile istediğiniz grafiklerde yeterli performansı elde edebiliyorsanız böyle bir yükseltmenin gereksiz olduğu tarafında.

Ben bundan kaşınıp para harcama isteğim olduğunu anladım. Teşekkürler. 1080p de Battlefield 4'te 50+ FPS alıyorum diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…