FX 8350 - RX 480 sistem PSU önerisi

@Serpenos arkadaş zaten söylemiş ama şu algıyı ortadan karldırmak gerek artık, 600,700,750,1000w PSU'lara normal PC'lerin ihtiyacı yok aslında. Yani bilgisayarınızda r9 390x ve fx9xxx falan kullanmıyorsanız 600w'lara ihtiyacınız olmayacaktır. Elinizdeki sistemi 350w gold bir PSU rahatlıkla besleyebilir. 500w adı sanı bilinir bir PSU hayli hayli yetecektir meraınız olmasın, Everest falan almadığınız sürece..
İkinize de çok teşekkür ederim. Elimdeki PSU sertifikalı değil. Bunun bi eksisi olur mu anlamında sormuştum.

Peki ben yeni konu açmadan buradan bir soru daha sormak istiyorum.

Sorunuz konuyla alakalı olmadığı takdirde ceza yeme ihtimaliniz var. Yeni konuyu açtıktan sonra bize etiket atarsanız, hem sizin için hem de başkaları için daha yararlı olacaktır.

Performans bakımından tabii ki sizi daha ileriye atacaktır. Lakin benim görüşüm eğer elinizdeki ekran kartı ile istediğiniz grafiklerde yeterli performansı elde edebiliyorsanız böyle bir yükseltmenin gereksiz olduğu tarafında.
Ben bundan kaşınıp para harcama isteğim olduğunu anladım. Teşekkürler. 1080p de Battlefield 4'te 50+ FPS alıyorum diyebilirim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00