FX 8350 Sistem değişikliği

Bütçe
4250

Hookabase

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği(Öğrenci)
Arkadaşlar herkese selamlar. Şu an kullanmakta olduğum sistemden bazı parçaları satıp Ryzen sistemine geçiş yapmak istiyorum. Aynı zamanda yayıncılıkla da uğraşıyorum. Hali hazırda kullandığım sistem oyun oynarken olsun, yayın yaparken olsun bir takım problemler çıkarıyor. Yayın yaparken performansım, NVENC kullandığım için çok fazla düşmüyor ancak yeni dizeceğim sistemde F/P ölçütünde sıkıntı çıkarmamasını istiyorum. Toplayacağım yeni sistemde yayınımı OBS NDI Tool
Yoluyla laptoptan vereceğim. Sistemim:

+ AMD FX 8350 İşlemci
+ MSI Gaming X 1050 (2 GB) Ekran Kartı
+ ASUS SABRETOOTH 990FX Anakart
+ Kingston 1333 MHz (2x4GB) RAM
+ EVGA 600 WHITE Power Supply
+ Hyper 212 Evo LED İşlemci Soğutucu
+ Zalman Z3 Plus Kasa
+ Kingston SSDNOW 256 GB
+ Seagate 500 GB HDD

Bu sistemden yeni sisteme kasa, SSD, HDD ve Power Supply'ı taşımak istiyorum. Kafamdaki sistem ise:

+ Ryzen 1600 AF İşlemci
+ NVIDIA 1660S Ekran Kartı
+ ASUS Prime A320M-K Anakart
+ HyperX Fury (2x8GB) 2666 MHz RAM
+ DeepCool GAMMAX GT İşlemci soğutucu

Sistemimi yenilemek için 4000-4500 TL civarında bütçem olacak. Oynadığım oyun Rainbow 6 Siege. Tek isteğim oyun oynarken FPS düşmesi olmaması sabit 75 FPS civarında performans alabilmem. Bunun yanı sıra 720P 60 FPS seçeneğinde net bir yayın sunmak istiyorum. Sizce sistemimde yapacağım değişiklikler oyun ve yayın performansı için yeterli midir? Her cevap için şimdiden teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı