FX 8350 Sistem için Ekran Kartı Önerisi

• Konuyu başlatan Hyoma
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 5.593

Hyoma

Kilopat
  • İşlemcim AMD FX 8350
  • Anakart Asus modeli tam hatırlamıyorum.
  • 16 GB Gskil Ripjaws DDR3 1800MHz RAM
  • Windowd 8.1
  • Cooler Master 600W PSU
  • Monitör AOC 2781FH
Arızalanan HD7850 ekran kartımın yerine Sapphire RX 570 4 GB ya da Zotac GTA 1060 AMP 6 GB almayı düşünüyorum. Gönlüm RX'de ama GTX'e de bir şans vermek istiyorum. Aralarında 600 TL fark var, bütcem 1300 ama hakkını verecekse 1700'e kadar yolu var. GTX serisinden 1050-1050 Ti düşünmüyorum.

rx 570 alacaksan eğer bilmeni isterim gtx 1060 dan gucsuz bir kart 1060 alsan iyi, istersen rx 580 yada 590 al onlarında oyun hediyesi var karar senin

ben eskiden beri yani atinin ati olduğu zamanlardan beri saphire ve amd kullanmışımdır enson kartımda hd 7850 yeni bir kart almaya niyetlenene kadar amd nin ısınma sorununun ciddi olduğunu hiç düşünmedim çünkü başıma gelmedi. fakat yenisini almaya niyetlendim hep amd nin ısınma sorunu ile ilgili şikayetler okudum amd kendini mi bozdu yoksa haberler abartılıyor mu çözemedim bu sebeple nvidia ya niyetlendim

AMD'nin eski nesil 28 nm işlemcileri ısınıyordu. Yeni nesil Ryzen'ları soğutma konusunda çok başarılı, stok soğutucuyla OC bile yaptım ben. Ekran kartı konusunda ise zaten soğutma işini MSI, Sapphire gibi firmalar hallettiği için endişelenecek bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı