FX 8350 sistem nasıldır?

@MissionTroll FX için evde kalerüfer demişsinde kardeşim bende FX 8350 var Cool Master Hyper 103 ile kullanıyorum sıcak havalarda boşta 28-30 derece. Yani yeni bir sistemede şu an FX almak tabiki de yanlış olur ama FX'ler serin çalışıyor. Stok fanla alıp hava sirkülasyonu kötü bir kasada yük altında kullanırsan her işlemci fazla ısınır. 3 yıldır kullanıyorum termal macunda değişmedim ve askerde olduğumdan dolayı 1 yılda temizlenmemişti PC. 1 yıl sonra baktığımda o kadar toza rağmen hala serin çalışıyordu.
 
Sorun sicaklik degil, FX islemcilerin cop olmasi. FX'e para verecegime Coee2Duo kullanirim daha iyi...

Arkadaslar, konuyu acan arkadasin amaci bakin benim "4.7 cigaherz" islemcim var diye hava atmak istemesi arkadaslarina felan. Tabii LC'den anlamayan da bunu yutacak ve kendisi havali olacak! RAM pahali tutacak felan bahane! DDR3 ile 4 arasinda sanki 383883 TL var! 40 TL en fazla. Hatta o kadar bile yok. 3-4000 TL sistemde 40 TL'den kaciyor.

Bir de 80 plus tercih etmedim yaziyor ya! Ona ayri bir kizdim!
 
@Silinen üye katılıyorum. Günümüzde alınacak işlemciler değiller ama vaktinde, bundan 3-4 yıl önce aldıysan değiştirmen için bir sebep yok.

FX işlemciler o kadar da sıcak çalışmazlar aslında 125W TDP'ye sahip olan bir işlemci için fazlasıyla serindirler.
 
@Elmacı max 35 derece mi? Atma dostum. O kadarda değil. H115i Extreme sıvı soğutucu bile o kadar yapamaz. Hele ki 4.4 GHz OC ile. Biraz düzgün salla. Eğer gerçek ise fotoğrafları bekliyorum. Yoksa buna inanmamızı bekleme.
 
Fx Evde kalerüferdir. Bunun tasarımının kötülüğünü AMD bile kabul etti. Gidip yeni bir pentium olan sistem topla daha iyi. Zaten birazdan konuya saldırır arkadaşlar.
Bakın elbette yeni sistem toplayacak olanlar güncelliğinden dolayı İntel veya Ryzen tercih etmeli ama artık şu saçma sapan hırafelerden vazgeçin artık. Isınmıyor arkadaşım ısınmıyor. 100 TL fiyatında bi soğutucuyla kullanıyorum ve 40 derecenin üstüne çıktığını görmedim daha FX 8300'ün. Performansı düşük de güncelliğini yitirdi de ama ısınıyor deme.
 

Geri
Yukarı