FX-8350 sistem performans sorunu

ArchivistMans

Hectopat
Yer
istanbul büyükada
Daha fazla  
Merhaba, sistemim aşağıda yazıldığı gibi ama inanın istediğim verimi alamıyorum. Sistem birbiriyle uyumlu değil mi yoksa nedir çözemedim ama cidden normalden daha yavas diyebilirim ya da bana öyle geliyor ama bir yerlerde eksiklik var. Ne olduğunu çözemedim. Ayrıca o kadar çok ısınıyor ki PC'nin kasasına dısardan dokundugunda rahatlıkla hissedebiliyor insan soba niyetine bile kullanılabilir. Üzerine yumurta kır pişir ya da haşla olur valla en sonunda ocak niyetine kullanacam dieyebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Amd FX-8350 X8 4.0GHz Soket AM3+
Sapphire Amd Radeon HD6870 1GB 256Bit GDDR5 (DX11) PCI-E 2.1
Gigabyte 990FXA-UD5 Amd 990FX 1866MHz(OC) DDR3 Soket AM3+ ATX
XIGMATEK VECTOR S SERİSİ 80PLUS 1050W SİLVER GÜÇ KAYNAĞI
12 GB (8+4) 1333MHZ
6 TB : 2x1 TB + 2X1 TB HARİCİ + 1X2 TB
90 GB SSD

Ekran kartı olarak almayı düşündüğüm MSI R7 370 GAMING 2G GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı msı r370 2gb 256 bit directx12 destekli uyun mudur? Darboğaz yaşarmıyım ayrıca suan bile sistemden verimli yararlandıgımı sanmıyorum.
PC cok ısınıyor yazılımsaldır diye win 10 yükledim evet ileşmeler oldu ama hala arada sıkıntı cıkarıo daha şimdi dark scorpion kasa siparişi verdi kasa içini düzenliyim fotoyla göstercem kasayı. Geldikten sonra (Ekran kartı olarak 960 önerip duruyolar bellek hızlarına baktıgımda oc yaptıktan sonra öyle aham saham bi fark cıkmıyor ve 960 128 bitken r370 256 bit )

Son düzenleyen: Moderatör:
O ZAMAN MSI R7 370 GAMING 2G GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı ekran kartını alıyorum.
Kasa olarak ta Dark Scorpion 2xUSB3.0, 2xUSB2.0 2x12 cm Fan, Kart Okuyuculu ve Fan Kontrolcülü, SSD Ready ATX Siyah Oyuncu Kasası sipraişini verdim bikaç güne gelir sanırım toplamda 3 tane 3.5 inc hdd 1 2.5 inc hdd ve 1 tane ssd olunca ve daha hdd alacagımdan bu kasayı sectim 4 hdd 3 ssd yuvası mevcut kablo saklama bölmeside var içi ferahlar diye düşünüyorum.
peki önerebileceğiniz bi sıvı soğutma var mı ? Şöyle bir şey de var bikaç haftaya intel skylake bi kasa toplamayı da düşünoyurum onada uyabilecek bir bi soğutucu.

Sistemime bu ekran kartını alsam Asus GTX960 ROG STRIX 2GB GDDR5 128Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı darboğaz olur mu? Acaba tam verim alabilir miyim cekirdek ve bellek hızlarına baktıgımda bu daha ii tek fark 128 bit olması ama arastırdıgım bicok sitede de fps olarak MSI R7 370 GAMING 2G GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı bu modeli sollamıs hangisini tercih etmeliyim bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
O ZAMAN MSI R7 370 GAMING 2G GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı ekran kartını alıyorum.
Kasa olarak ta Dark Scorpion 2xUSB3.0, 2xUSB2.0 2x12 cm Fan, Kart Okuyuculu ve Fan Kontrolcülü, SSD Ready ATX Siyah Oyuncu Kasası sipraişini verdim bikaç güne gelir sanırım toplamda 3 tane 3.5 inc hdd 1 2.5 inc hdd ve 1 tane ssd olunca ve daha hdd alacagımdan bu kasayı sectim 4 hdd 3 ssd yuvası mevcut kablo saklama bölmeside var içi ferahlar diye düşünüyorum.
peki önerebileceğiniz bi sıvı soğutma var mı ? Şöyle bir şey de var bikaç haftaya intel skylake bi kasa toplamayı da düşünoyurum onada uyabilecek bir bi soğutucu.

Sistemime bu ekran kartını alsam Asus GTX960 ROG STRIX 2GB GDDR5 128Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı darboğaz olur mu? Acaba tam verim alabilir miyim cekirdek ve bellek hızlarına baktıgımda bu daha ii tek fark 128 bit olması ama arastırdıgım bicok sitede de fps olarak MSI R7 370 GAMING 2G GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı bu modeli sollamıs hangisini tercih etmeliyim bilemedim.
R7 370 gtx 950 ile yarışan bir karttır. Gtx 960 daha performanslıdır darboğaz yaşamazsınız ikisinde de. Benim tavsiyem bütçeniz yetiyorsa gtx 960 almanız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı