FX 8350 Sistem Toplama

nazmi Ç.

Hectopat
Arkadaşlar sistem toplamayı düşünüyorum. Sizce bu sistem yeni nesil oyunlar için yeterli olur mu ve ne kadar götürür sizce?

İşlemci: AMD FX 8350
Anakart: Asus M5a97 r2.0
RAM: hi level 16 GB 1600 MHz
Ekran Kartı: Asus AMD RX 470 4 GB
Soğutucu:cool master tpc 812
Kasa: zalman z3
Harddisk: WD blue 1 TB 7200 RPM
PSU: 550 watt 80+ plus zalman

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sistem toplamayı düşünüyorum. Sizce bu sistem yeni nesil oyunlar için yeterli olur mu ve ne kadar götürür sizce?

İşlemci: AMD FX 8350
Anakart: Asus M5a97 r2.0
RAM: hi level 16 GB 1600 MHz
Ekran Kartı: Asus AMD RX 470 4 GB
Soğutucu:cool master tpc 812
Kasa: zalman z3
Harddisk: WD blue 1 TB 7200 RPM
PSU: 550 watt 80+ plus zalman

Biraz bekle amd Zen işlemciler çıkacak. Pişman olma.

4 Yıldır fx 8150 kullanacısıyım hiç pişman olmadım. Amd fx serisinin tek sorunu olan ısınmayı çözdün mü gerisi boş. Sadece zen işlemciler çıkınca pişman olup olmamayı düşün o kadar. Ayrıca ekran kartı büyük. Kasanı iyi seç. soğutucunun kasaya sığıp sığmayacağına iyi bak. Ölç biç... Kolay gelsin...

Teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyeler için fakat işlemciyi 400 lira gibi uygun bi fiyata bulunca dayanamadım ve aldım üzerine tpc 812 Soğutucu koydum rx 470 le beraber zalman z3 plus la boşta 13-18 yükte 45 derece gördü maksimum, şuan çok memnunum. love you Amd kafasındayım

FX pişmanlıktır.

4 Yıldır fx 8150 kullanacısıyım hiç pişman olmadım. Amd fx serisinin tek sorunu olan ısınmayı çözdün mü gerisi boş. Sadece zen işlemciler çıkınca pişman olup olmamayı düşün o kadar. Ayrıca ekran kartı büyük. Kasanı iyi seç. soğutucunun kasaya sığıp sığmayacağına iyi bak. Ölç biç... Kolay gelsin...

Sanırım @M. Samet ' in demek istediği Skylake varken FX almak doğru bir tercih değil. Tabi ki 4 yıl öncesi için iyi bir işlemci ve hala öyle ancak günümüzde aynı fiyata hem daha performanslı hem daha az ısınan hem de daha güncel işlemciler var :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı