FX 8350 sisteme ekran kartı tavsiyesi

Ben olsam GTX 1060 6GB tercih ederdim. Nvidia ekran kartı açısından AMD den daha iyi. Forumda sürekli görüyoruz zaten RX ekran kartı sorunlarını.
Gıgabyte Nvidia 6gb Gtx1060 Wındforce Oc 6g 192 Bit Hdmı Dp - n11.com
https://www.technopat.net/sosyal/konu/rx-570-oyunlarda-takilma-ve-ekranda-cizgilerin-cikmasi.680838/
Bu konulardan bi sürü var.

Kusura bakmayın RX 580 yazım yanlışı yapmışım.
FREESYNC'nin faydalı olduğu söyleniyor o farkı görmek istiyorum ve fiyatıda uygun geliyor.
Ben şimdi Nvidia sürücülerini kaldırmadan yarın RX 580'i taksam görüntü gelir değil mi? Daha sonra Nvidia'yı kaldırıp AMD'nin sürücülerini yüklesem sıkıntı olur mu?

Son düzenleme:
Bi fikrim yok hocam malesef.

bende FX8350 kullanıyorum ve dolar böyleyken sadece ekran kartı takviyesi yapmak istiyorum, acaba GTX1660TI dar boğaz yapar mı? bide GTX1660TI 8pin güç girişi istiyomuş şu resimdeki kablo 6+2 8pin demekmi yani 8 pinli ekran kartları için çalışır mı ?

Dosya Ekleri

• imgpsh_fullsize_anim.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 74
Valla sacmalamislar o işlemciye hangi kartı takarsan tak dar boğaz yapmaz rahat ol

Niye takamayasin
sen bu şeylerden anladığına eminmisin ? bende FX-8350 kullanıyorum acaba GTX1660ti dar boğaz yaparmı diye yana yana test videoları arıyorum ama test videoları yok ve sen 2080TI için niye olmasın diyosun ben resmen şok

Hocam 1660 ti ile GTX 1070 birbirine esit performansta. GTX 1070 testlerine de bakabilirsin. Ama bence dar bogaz olacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…