Hitokiri_B
Decapat
Gerci şimdi baktım da kendi soğutucusuda baya iyiymiş video yapmışlar. Kardeşiminkinde macundan olabilir. Bakalım inş düzelir. Oyunlarda 70 falan oluyor çok değil aslında ama insan daha serin olsun istiyorüşenmezsem taktırırım ama kasa eski sıvı çin bide kasa almak gerek felanaslında 10bin tl biriktirdim kendimi bildim bileli low ayarda 30 fpselerde oynuyorum ve bu bende en iyi sitemi toplamak için takıntı hale gelmişti.yeni sistem için para biriktiriyordum.en iyi işlemci en iyi ekran kartı en iyi ssd kasa vs vs tam hedeflerime ulaşıcaktım lanet dolar hayallerimin önüne gecti bende bi kaç sene idarelik bu kartı aldım bakalım korktuğum gibi olmazsa bunada şükür
kart hala gelmedi yarın teslim edilcek diyo o arada youtube nasıl video ekleniyo öğrenim dedim 1 tane ekledim 1bucuk dakikalık video 3 saat sürdüGerci şimdi baktım da kendi soğutucusuda baya iyiymiş video yapmışlar. Kardeşiminkinde macundan olabilir. Bakalım inş düzelir. Oyunlarda 70 falan oluyor çok değil aslında ama insan daha serin olsun istiyorDoları sorma ya parçaladı piyasayı, elektronik çok pahalı. Neyse iyi geceler sonucu bekliyorum
kart hala gelmedi yarın teslim edilcek diyo o arada youtube nasıl video ekleniyo öğrenim dedim 1 tane ekledim 1bucuk dakikalık video 3 saat sürdüşuan kullandığım ekran kartımın testi
GTX 1660ti az önce geldi taktım sürücüsünü indirdim ama kurarken hata veriyo
Güzel olmuş
bu arada oyun testlerini yaptım ve korktuğum başıma geldi gtx1660ti %60 çalışıyo yani inanılmaz darboğaz yaptı en önemliside 40-50 fps cıvarı verdi 2bin tl çöpe gitti
Güzel olmuş
Shadow of the Tomb Raider medium
Güzel olmuş
GTX 1660ti az önce geldi taktım sürücüsünü indirdim ama kurarken hata veriyosürücüyü doğru indirdim nerde hata varki?gerci windows sürücüsü otomatik yükledi ama ben en son cıkanı yüklim dedim oyun performansı için olmuyo bide ben 42 inc tvde kullanıyorum pcyi ekranı tam kaplamıyo dışarı taşıyo yazılar cok kücüldü 10 yıldır amd kullanıyodum bunun ayarları çok kafamı karıştırdı
bu arada oyun testlerini yaptım ve korktuğum başıma geldi gtx1660ti %60 çalışıyo yani inanılmaz darboğaz yaptı en önemliside 40-50 fps cıvarı verdi 2bin tl çöpe gittieski kart 7850 bile aynı değeri veriyodu bende moraller yerde.videoları hazırlim linkinede veririm 2 saatir yükleniyo daha %50 oldu.
Shadow of the Tomb Raider mediumölmek istiyorum
sadece mediumda oynamadım youtube yüklenen ilk video oydu ayrı ayrı test edip yükledim ve ultrada başka yerlerde 80fps verdi ama bu videoda olan kısmı en yüksek seviyede denedim gene 40 fps veriyo ,metro exodus oynadım ama beni en cok üzen assassin's creed odyssey oldu medium ultra farketmez bütün ayarlarda 30 fps felan verdi ve ekran kartı hepsinde %50-60 arası çalıştı fena darboğaz ve fps düşüklüğü oluyo bu işlemci ile yazık olduOyunun kendisine gelsene bu video olan kısım değil mi ? ayarları yükselt bi de niye mediumda oynuyorsun ?
s
sadece mediumda oynamadım youtube yüklenen ilk video oydu ayrı ayrı test edip yükledim ve ultrada başka yerlerde 80fps verdi ama bu videoda olan kısmı en yüksek seviyede denedim gene 40 fps veriyo ,metro exodus oynadım ama beni en cok üzen assassin's creed odyssey oldu medium ultra farketmez bütün ayarlarda 30 fps felan verdi ve ekran kartı hepsinde %50-60 arası çalıştı fena darboğaz ve fps düşüklüğü oluyo bu işlemci ile yazık olduassassin's creed odyssey eski kart bile mediumda 30 veriyodu resmen şok geçirdim mediumda bari 60 70 verseydi neyse cana gelceğine mala gelsin diyelim kapatalım bidaha seni görmek istemiyorum
yukardaki mediumdu aynı yerde bide en yüksekte kaydettim sonuc aynı fps 40larda ekran kartı kullanımıda %60 larda tam bir hüsran. acaba sadece işlemciye hız aşırtma yasak ekran kartıyla güçleri biraz daha eşitlense olurmu ? sadece işlemciye kolay bişekilde nasıl hız aşırtırızŞimdi karta yazık olmaz da çünkü her zaman başka sistemlerde de kullanılır. Ancak; bir anormal durum var bence kapatmayalım nasıl 30 fps veriyor ? işlemci ısısını bir oyunda kontrol eder misin? full ayarlarda bi video falan at gıcık oldum şuan. Ve ekran kartı driverlarını kurdun mu ?
Kaydettiğin yer oyunun içi değil ki, video orda ekran kartının az kullanılması normal. Şimdi oyunun içinden sen oynarken bir kayıt yap da ordan bi bakalım. Bi de işlemci sıcaklığına bak kaç dereceye çıkıyor oyunun içinde. Bu ikisini yap bi bakalım problem nerde. Şimdi ekran kartın çok güçlü olduğu için düşük yüksek ayar farketmiyor aynı fps yi alıyorsun. Medium yerine ultra da oynayacaksın ama fps yi nasıl artiririz ona bi bakalım. Valla pahalı olmasa oyunu alıp deneyecektim burda o kadar gıcık oldum şuanyukardaki mediumdu aynı yerde bide en yüksekte kaydettim sonuc aynı fps 40larda ekran kartı kullanımıda %60 larda tam bir hüsran. acaba sadece işlemciye hız aşırtma yasak ekran kartıyla güçleri biraz daha eşitlense olurmu ? sadece işlemciye kolay bişekilde nasıl hız aşırtırız
ya nası oyunun içi değil anlamadım orda ben oynuyorum bechmark testi değil orası oyunun ta içiKaydettiğin yer oyunun içi değil ki, video orda ekran kartının az kullanılması normal. Şimdi oyunun içinden sen oynarken bir kayıt yap da ordan bi bakalım. Bi de işlemci sıcaklığına bak kaç dereceye çıkıyor oyunun içinde. Bu ikisini yap bi bakalım problem nerde. Şimdi ekran kartın çok güçlü olduğu için düşük yüksek ayar farketmiyor aynı fps yi alıyorsun. Medium yerine ultra da oynayacaksın ama fps yi nasıl artiririz ona bi bakalım. Valla pahalı olmasa oyunu alıp deneyecektim burda o kadar gıcık oldum şuan