FX 8350 sistemi Ryzen ile güncelleme

Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar, şu anda kullandığım sistemi yavaş yavaş değiştirmeyi düşünüyorum. Artık zamanı geldi ve geçiyor.
Geçtiğimiz yıl topladığım sistemde bir tek RX 480 8 GB'ın bozulmasıyla GTX 1060 6 GB'a geçiş yapmıştım.
Bu zamana kadar bir üst düzey bilgisayar toplarsam Intel sistem olması yönünde kararım vardı ve Intel'ciydim ancak sizler sayesinde o tabu kırıldı ve Ryzen sistem toplama konusunda karar almıştım.
Şimdi ilk olarak parçalarımı COOLER MASTER MASTERBOX LITE 5 600W 80PLUS MidT ATX PENCERELİ KASA'ya geçireceğim.
Bundan bir kaç ay sonrasında da Anakart-İşlemci ve belleklerimi satın alıp işlemimi tamamlayacağım.
Şu anda kullandığım sistemi de sizlere aktarayım, ardından da toplamayı düşündüğüm parçaları;
AMD FX 8350 4.04 GHZ-Wraith Soğutuculu İşlemci
ASUS STIRX GTX 1060 6 GB Ekran Kartı
GIGABYTE GA-970 Gaming AM3+ Anakart
GSKILL 2*8 GB Bellek 1600 MHZ (Tam hatırlamıyorum, faturayı da bulamadım ama sanırım böyleydi)

Sistemimden bu zamana kadar çok memnunum ama değiştirmenin zamanı geldi de geçiyor...
İlk olarak dediğim gibi kasayı alacağım, 2-3 ay sonra da belirttiğim parçaları alacağım.
motherboard-ram-cpu.png

Önerileriniz varsa dinlemeye hazırım. O sistemi toplamakla (eski sistem) yanlış yapmışsın tarzı yorumlar olmasın lütfen. :)
@Emircan Gençler @Metrica @Jira @CJack60

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı