Fx 8350 ve Asus GTX 760 tabanlı PC için kasa ve PSU önerisi

Onur Kuşçu

Hectopat
Daha fazla  
Resimdeki bileşenleri sıkıntı çekmeden yerleştirilebilecek kasa ve bileşenlere uygun PSU tavsiyesi söyleyebilir misiniz ?
Uyumsuz parçalar var ise yerine ne konulabilir ?
Üst limit 3000 TL.
Amd8350.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer oyun bilgisayari topluyorsaniz en yuksek butce ekran kartinda olmalidir.

Orta Seviye Oyun Sistemleri (Performans)
  • İşlemci: AMD FX-8320
  • Anakart: ASUS M5A97 R2.0
  • Ekran Kartı: GTX 970
Ortak Bileşenler

• Bellek: 8GB (2x4GB) 1600MHz
  • Sabit Sürücü: 1 TB 7200 Rpm
  • Ses Kartı: Tümleşik
  • Hoparlör: Yok
  • Monitör: Aoc 23″ i2369V
  • Kasa: Zalman Z3 Plus
  • Güç Kaynağı: Cooler Master RS-700 B
  • Toplam: (AMD) 2995 TL (1389$)
Ortalama bu fiyatlar ihtiyacın olmayanı çıkarabilirsin.

Monitörü çıkarıp SSD ekleyebilirim aslında monitörü Haziran zamanı almayı düşünüyorum. Ekim ayı önerisi mi bu ?

Zalman Z3 Plus + Cooler Master 600 Watt PSU yeterli olacaktır. İlerde sistemi geliştirmeyi düşünüyorsan PSU'yu 700 Watt yap.

Bu arada eğer oyun sistemi kuruyorsan anakartı düşürüp, ekran kartını yükseltmeni tavsiye ederim ve GTX 900 serisi dışında kart tercih edilecekse AMD olmalı diye düşünüyorum çünkü fiyat/performans konusunda NVidia'nın önündeler.
"8320 + Powercolor R9 280X + ASUS M5A97 R2.0" üçlüsünü öneririm.​

İşlemciyi i5-4460 yap 20TL daha ucuz, anakartını Asus H97M-E yap 191TL daha ucuz, işlemci soğutucusunu çıkartıp ekran kartını GTX 970 olarak değiştebilirsin renktaş. GTX 970'in fiyatı kartın satışı yaygınlaşınca 1000TL civarına düşecektir. Yılbaşına kadar yeni kasalar gelir, o zaman alacaksan kasa ve psu'yu o zaman düşünürüz.

Tam olarak ocak zamanı almayı düşünüyorum , doların düşmesini umut ediyorum ama zor gibi gözüküyor. Şimdiden bir taslak oluşturmak iyi olabilir diye düşündüm. Araştırmaya devam etçem ocak ayına kadar.

Msi Gtx 970'in ilerleyen zamanlarda fiyatı artar mı ? Yoksa 1000Tl sınırlarına düşer mi ? Nerelerden sipariş verilmesini önerirsiniz ? @Recep Baltaş ve diğer arkadaşlar.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı