FX-8350 ve CROSSHAIR V FORMULA-Z Sistem

• Konuyu başlatan AnılYılmaz
  • Başlangıç Tarihi

Daha iyisini alırsın derken biraz daha açarak sistem tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Sakın alma 7970'i !

ASUS R9 280X DirectCU II TOP, 3 GB, PCIExp Ekran K, Fiyat: 946 TL

Hayırlı olsun şimdiden. 7970 GHz edition'dan daha hızlı (GTX 770'e eş değer) ve AMD'nin yenilikleriyle süslenmiş. Daha ucuza hemde.

ASUS R9 290X R9290X-4GD5, 4 GB, PCIExp Ekran Kartı, Fiyat: 0 TL

Teşekkürler peki acaba bir tahmininiz var mı bu ürünün fiyatıyla alakalı? Eğer çok uçuksa kesinlikle önerdiğiniz ekran kartını düşünüyorum.

- - - Güncellendi - - -

Thermal macun hyper 212 evonun içinde var

Olduğunu biliyorum ama 3-5 fazla para verip iyi bir macun alıyım dedim.

Tahminim 1500-1600 TL civarı olacağı, daha fazla olursa GTX 780 alınır. GTX 780 almak için de iyi bir zaman olduğunu düşünmüyorum, fiyatı düşmek zorunda!

Öneriniz için çok teşekürler o zaman 280x alırım büyük ihtimalle. Ya da bütçeyi zorlar 290x alırım

- - - Güncellendi - - -

Konu güncel arkadaşlar hala önerilere ve bilgi paylaşımına açım

Son düzenleyen: Moderatör:

Biraz da yapılan yorumlara itimat edin. Başka yorum gelmemesinin sebebi, veya daha az yorum gelmesinin sebebi yorum atacak kişilerin aynı görüşte olduğu anlamına gelir.
Başka yorum yapan çıksa da ya aynı şeyleri yazacak, ya da senin tatmin olmadığını düşünerek ufak değişikliklerle yorum yapacak.
Önerilen sistemler iyi.

Cevaplar;
1) Uyumludur.
2) Vardır. Eğer sen işlemcini 6 çekirdekli yapıp ekran kartını arttırırsan daha iyisi olur. (en basiti) (oyun için)
3) 16gb yeter 32gb a ihtiyaç var mı? Ne 32 si. 8gb bile yeterli. 16gb gereksiz sayılabilir fakat çok rahat yeter. (Oyun için)
4) Samsung Ssd konusunda birçok markadan iyidir. Güzel seçim.
5) Sorun çıkartmaz. İyi bir markanın iyi bir psu sudur. Modüler değildir.
6) Psu dan psu ya değişir. Aktif Pfc mevcuttur. Dalgalanmaları absorbe eder. Aşırı yüklenme olduğunda ilk diğer bileşenleri kapatır. Sonra kendini imha eder.
7) Fazla psu gereksizdir. Ne yarar ne zarar getirir. Tabi ısınma sorunu daha az olur ama ihtiyacın 500 ise sen 1000 de alsan 1200 de alsan birşey değişmez. Fakat 550 ile 750 arasında fark vardır.
550 de güç tüketimi maksimumda güç kaynağı ısınır.
Yukarıda yazan sistemine göre 750W çok rahat yeter. SLI veya Crosfire yapmadığın sürece koç gibi kullanırsın.
8) Vatan bilgisayarda hafta sonları ve bazı özel günlerde indirime girer. Genelde %25, bazen ise %30 indirim olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…