FX-8350 ve CROSSHAIR V FORMULA-Z Sistem

• Konuyu başlatan AnılYılmaz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 6.858
Bu yazıdan anladığım kadarıyla seçtiğim ramlarin mhz leri biraz yüksek. Yazıda fx serisi işlemcilerde en iyi 1866mhz gider dediği için ramlari 1866 mhz alıcam. Eğer 290x ekran kartı 1500-1600 TL civarı olursa bişeylerden kısıp 290x alıcam.

Sistem gayet güzel olmuş. Anakartını Formula - Z almanın ileriye dönük bir yatırım olduğunu düşünüyorum ve 1200 wat psu sisteme asla zarar getirmez, azı zarar getirir fazlası getirmez. Ve ekran kartı bence iyi değiştirmene gerek yok. Son olarakda bazı arkadaşlar intel tavsiye etmis bence i5 4670k yerine fx8350 daha iyi olabilir. Veya fx8350 yerine i7 4770k daha iyi olabilir. Performans testlerine bakmadan almanı tavsiye etmiyorum. Amd tercih etmemin sebebide hızla ilerleyerek intel ' i geçmeye başladılar. Ve genellikle tüm oyunlar amd için yapılıyormuş gibi bir atmosfer var. Dediğim gibi mutlaka araştırmalısın.

Ben de intel sistem dizmek isterdim ama aynı özellikteki bir intel sistem 5000TL civarında. O yüzden zaten oyun için alacağım için amd alıyorum. Dediğin gibi amd nin oyun alanında daha başarılı ve daha ucuz olduğunu düşünüyorum.

Bende Intel sistem dizmek isterdim ama aynı özellikteki bir Intel sistem 5000TL civarında o yüzden zaten oyun için alacağım için AMD alıyorum. Dediğin gibi AMD'nin oyun alanında daha başarılı ve daha ucuz olduğunu düşünüyorum.
Emin değilim ama o anakart ve işlemciyi alana kadar MSI Z87-G45 ile I5-4670k ya da I7-4770k alabilirsiniz.
AMD = 1068 TL
Intel = 1012 TL

VATAN COMPUTER - INTEL - Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm
VATAN COMPUTER - MSI - Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart - Anakart
Allah Allah?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı