FX 8350 ve GTX 1080 için Anakart Önerisi

Merhaba arkadaşlar ben 2 sene önce bir sistem toplamıştım Amd fx8350 ve gtx760'tan oluşan ama şimdi anakartım yandığı için revize etmek istiyorum ama çok bütçem yok yani fx8350 iyi bir işlemci bunun yanına gtx1080 ve iyi bir anakart önerir misiniz? Sorun yaşamak istemiyorum açıkçası özellikle recep abi senden de cevap alabilirsem çok iyi olur parayı çöpe atmak istemiyorum çünkü.

Gerçekten aynı işlemi bu yaz bende yapacağım. Biraz araştırma yaptım ve en son ulaştığım nokta da tam olarak şöyle oldu. İşlemciyi arttırmak yerine direkt olarak ekran kartı alacağım. Yaptığım araştırmalar da birçok yerde işlemci yüzünden sadece 10 fps fark edeceğini okudum. Yani kısaca bir oyundan 100 fps yerine 90 fps almak şimdilik bana pek zarar vermeyecek. Yani şuan ki sistemde Witcher dan 50 FPS alıyorsam sadece işlemci yüzünden 55 FPS almayacağım. 90 alsam kardır diye düşünüyorum :D
Sonra ise yavaştan ana kart ve işlemciyi intele geçireceğim. Kısaca "bottleneck" bana çok zarar vermeyecek gibi geliyor. Kafamda ki tek sorun şu..
İlla ki O.C yapmam zorunlu mu ve soğutma işlemi ne olacak?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı