FX 8350 ve GTX 970 Darboğaz

Daha fazla  
Selamlar öncelikle. Amd Fx8350 işlemcisi ile asus gtx 970 750W 80Plus bronze ile darboğaz yapar mı? Anakart msı 970 gaming 3.

Çok fazla bile gelir darboğaz yapmaz ileride slı yapmayacaksan. Sistemi almadıysan intel işlemci ve ona uyumlu anakart almanı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fazla nasıl gelecek onu anlamadım ? İ7 sandınız herhalde Fx'i.
Bir sürü video var fazla geldiğine dair, bu onlardan biri sadece, konuyu başka yere çekmenin faydası yok. Fx'i 2 dakikada çöpe atamam. Ben demedim ki i7 4790k gibi performans veriyor. Yeni PC toplayacak insanlara Technopat sistem tavsiyelerinde hala FX8300'ü görüyorum. Ben yanlış biliyorum belki ama kaç bin tane insan bakıp onay veriyor Technopat ekibinin hazırladığı sistem tavsiyelerine.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yapmaz bro. Ne kadar eski olsa bile arkadaşın dediği gibi hala geçerliliğini koruyan bir işlemci.

Peki AMD FX 8350'ye karşın söyleyeceğiniz İntel işlemci hangisidir ? Pek AMD anlamıyorum da İntel olarak cevap verirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…