FX 8350 ve GTX 970 Darboğaz

Beyler Skylake core i7 1300 TL.
4400 TL bütcem var. i7 ve GTX 970 olacak toplarsan sevinirim BERWAR.

Son düzenleyen: Moderatör:
FX 8350 darboğaz yapar diyenleri bir türlü anlayamıyorum. Technopat Youtube' da G3258 ile Titan X çalıştırdı bir kez bile takılmadı. Bu gidin G3258 alın demek değil elbette. Ama darboğazın ne olduğunu bilmeden yorum atıyorsunuz. @BERWAR doğru söylüyor. Fx 8350 İ5 4460' a denk bir işlemci hatta bazı durumlarda daha önde. Isı haricinde hiçbir problem yaratmaz bu işlemci. Ama bu günler içinde artık o işlemciyi almak mantıksız. Çünkü AMD yeni Zen işlemciler üretecek. Beklemem diyorsanız Skylake alın. O kadar para vermem diyorsanız İ5 4590 alın. O da pahalı diyorsanız İ5 4460 alın. Hiçbir şekilde darboğaz yapmaz. Fx 8350 GTX 970 ile darboğaz yapar diyen arkadaş GTX 970' in Low Vram sorununu darboğaz sanmıştır.
NOT: Her ne kadar her zaman İntel önersemde, iyi bir sıvı soğutma ile FX 8350 almak çok daha karlı olmakla beraber, iyi de bir performans verir.

Ayrıca ben Ubisoft' un optimizasyon özürlü oyunları dışında i3 ve gtx 970 tabanlı sistemde bile darboğaz görmedim.

@Hakan Turan Aynen dediklerine katılıyorum. Maalesef milleti inandıramıyoruz, öyle diyoruz ama hemen anında tepki veriyorlar. Yok efendim sen nerden biliyorsun gibi laflar söylüyorlar, artık bıktım bu kafada olanlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…